Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Z čeho se vyrábí želatina na vaj. tlačenku?

Od: pansvacinka® odpovědí: 6 změna:
avatar pansvacinka

Co je základní surovinou pro výrobu želatinující látky na vaječnou tlačenku, ale zřejmě i na různé aspiky? Tuším, že to bude něco strašného, proto buďte prosím taktní v odpovědích, nechci se poblejt ..


Z čeho se vyrábí želatina na vaj. tlačenku?

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

8x
avatar clayman

Vepřová kůže... co je na tom špatného?

hodnocení

aha, to jsme nevěděl. Kůže by šla, tu dávám i do sulcu. Vyvařit. Pořádně.

Právě, hlavně kůže udělá ten sulc.

 

hodnocení

4x

Kůže,šlachy,chrupavky,kosti - nejlepší zdroje... :-D

 

hodnocení

4x
avatar louisa1
Želatina je velmi čistý a jemný klih, který se získává vyvařením šlach, kůží, kostí a jiných jatečních odpadů bohatých na kolagen. cs.wikipedia.org/...
hodnocení

Jo tak to je ještě furt dobré, já myslel, že to dělaj z nějakých hrůz, jako se dělá třeba Maggi.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]