Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Menstruace a prohlídka

Od: katkaa odpovědí: 5 změna:

Ahoj,ve čtvrtek mám jít na 13 letou prohlídku a to je tenhle tyden a je problem že já bych to měl dostat právě ve čtvrtek jelikož mě nenapadlo si koupit hygienice potřeby(nosim pouze tampon) myslite si že to doktorka pozná? nejvetsi problem je ten že tam s ní je lékarka ktera zapisuje,dává razítka... co mě dost štve ja tam vždycky chodim s mamkou a prijde mi blbý se pred ní svlekat až do kalhotek :D a urcite nemam v planu říct doktorce ´mam menstruaci´ a mamce mi prijde blbý říkat at to a na jiny termín protoze jsme meli být objednaný cca pred pul rokem help me plz.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x

Právě probíhající menstruace při preventivní prohlídce u dětského lékaře nevadí. Pochybuju, že tě bude svlékat do naha, jen možná poodhrne lem kalhotek, aby mohla prohmatat břicho. Ohledně menstruace se bude ptát na datum první menstruace a její ravidelnost či nepravidelnost. Pokud nosíš tampon, nic doktorce říkat nemusíš, nemá šanci poznat právě probíhající menstruaci. Šňůrka od tamponu lze srolovat a zasunout kousek do poševního vchodu, takže nekouká. Akorát kdyby chtěla brát moč, může být znečištěna krví a pak by výsedky mohly vyjít špatně. I když pokud se zavede tampon, pak se provede důkladná hygiena, není jak by se moč krví znečistila. Taky není proč se stydět nebo zatajovat, že používáš tampóny. Já je používám od svých 14 a až na období šestinedělí nikdy jinak.

nbcf
hodnocení

0x
A čemu by to mělo vadit a proč nechceš, aby to doktorka poznala? Menstruace je normální. Navíc nevím, proč by ses měla svlekat do kalhotek.
kackaaa
hodnocení

s nikym jsem se o tehle tematech nebavila takze by to melo byt jasny

vím že to je normalní ale myslím si že s tímhle tématem nejsem jediná :)

futra
hodnocení

0x

Také se nám stalo ,že prohlídka vyšla na menstruaci.Se sestřičkou jsem se domluvila ,že moč přineseme později.

hodnocení

0x

Menstruaci dostává každá dívka, ještě jsem neslyšela o tom, že by to některá tajila před doktorkou i před mamkou. *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]