Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řezací podložka

Od: madam odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, jsou tu nějaké švadlenky které by mohli doporučit nějakou řezací podložku?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

5ezací podložka je široký pojem.Může to znamenat pro řezání masa,na řezání řemeslnické ale jedno je jisté.Aby netrpěl nůž,musí být podložka nejlépe z měkšího,houževnatého materiálu,Když jsem tapetoval,tak jsem řezal papír na podložce ze sololitu.Ta nůž moc netupí.Dobré jsou VINYL odřezky.Případně lino.Na řezání lina jsem podkládal kousek plovoučky.

JABRAKA

madam
hodnocení

Proto jsem napsala "švadleny" :D

hodnocení

0x

Řezací podložka se prodává jako hotový výrobek. Je to nějaká pěnová pryž (guma) a na horní ploše je nalepená fólie s různými stupnicemi a jednotkami.

Záleží jaký rozměr potřebuješ a kolik jsi ochotná zaplatit.

hodnocení

0x

mám tuto mnoho let. Můžete řezacím kolečkem i nožem a je nezničitelná. Používám ji na přesaz. květin v kuchyni ap...doporučuji. Vyvrtala jsem do ní dírku a zavěšuji do skříně na bok-nebere místo. Jsou i s vyznačením cm. ta je lepší si myslím...galant. cendulka doporučuji na vše ohledně šití

Řezací podložka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]