Nejste přihlášen/a.
Ta červená kulička je plod Jalovce červeného, ze stejného stromku je patrně i ta jehlička na mase. To maso vypadá divně nejspíš proto, že je už mírně povařené/zapečené, zkažené není a ta zelená barva je nejspíš odraz něčeho zeleného poblíž masa díky špatnému osvětlení. Díky tomu jalovci a tomu slaninovému(?) obalu to sice původně mohla být vepřová svíčková, ale způsob přípravy svíčkové neodpovídá. Větvička na posledním snímku z 10:38 je rozmarýn, z něj může být i ta jehlička na předchozích snímcích.
Ty fotky považuji za fintu k pobavení a vyzkoušení rádců
@72mona: I ta brusinka mě napadla. Ale co by dělala na syrovém mase? Brusinky se dávají jako příloha až k hotové svíčkové.
Já bych do takového obchodu v životě nešla. Co je to za kuličku nepoznám, vypadá to na nějaké koření asi, jako ten zelený lístek-proužek. Na druhém snímku vypadá maso lehce nazelenalé. Koupila jste to už tak obalené ve slanině a okořeněné, nebo jste to udělala sama? Já zásadně nevyhazuju jídlo, ale tohle by letělo.
Zdravím, kdy jste to kupovala? Jak ta kulička, tak ten lísteček vypadají divně (i když tu někdo píše, že je to pepř), taky mi to na druhé fotce přijde nazelenalé, nepoužila bych ho. Pořádně bych to nafotila a pokud máte ještě účtenku a bylo to koupené relativně čerstvě (třeba před pár dny) a vy jste ho správně skladovala, požadovala bych vrácení peněz, to maso nevypadá dobře.
Tak ta druhá fotka v úvodním dotazu dost zkresluje, asi bylo vedle položené něco, co tu barvu zkreslilo... Pokud byste sem rovnou dala tu "mraženou" fotku, kde je jasné, že těch kuliček koření je víc a jsou součástí balení a že to maso je očividně v pořádku + kdybyste rovnou přiznla, že jste to blbě rozmrazila, spoustu komentářů tu vůbec nemuselo být...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.