Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s nadváhou

Od: kajja odpovědí: 11 změna:
Zdravím,
Mám takový větší problém s nadváhou :- je mi 11 (tenhle rok na podzim mi bude 12) a vážím 44 kg ! Připadá mi to na 11 letou holku hrozně MOC ! Všechny moje spolužačky (je jim okolo 11) váží tak 35 kg ! Nevím čím to je...ráda sportuju... hubnutí jsem už zkoušela ale bohužel nejsme moc vytrvalá a nic moc nevydržím... rodičům tlustá nepřipadám možná je to pro to že mě nechtějí urazit :-[ poraďte prosím bojím se že až budu starší tak mě nikdo nebude chtít... Prosím ..(PS : omlouvám se za pravopisné chyby píšu to narychlo) děkuji za každou radu

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Chybí podstatný údaj: Tvoje výška!

kajja
hodnocení

Měřím okolo 160 cm.
maylin*
No tak to máš úplně zdravou váhu. S ostatními se neporovnavej, kazdy ma telo jine
kajja
hodnocení

Dobře děkuji MOC

hodnocení

2x

Jestli sportuješ, tak to jsou svaly. Tvoje kamarádky mají 35kg, protože to jsou zdechliny z Dachau co neumí ani správně jíst.

Jsi vpohodě. Neřeš to. Chtělo by to trochu uvažovat. Už ti bude 12 :)

dotvory
hodnocení

2x

Ahoj,

vůbec se netrap, tvoje váha je v poměru k výšce naprosto v pořádku. Nedělej hlouposti s hubnutím, pořád se vyvíjíš.

liska5
hodnocení

0x

A rodiče jsou drobní a štíhlí? Nebo jako babička s dědou mají mohutnější postavy?

kajja
hodnocení

Mamka je taková normální, je pravda že můj taťka je trochu při těle

ezez
hodnocení

0x

V tomhle věku jsem vážila skoro 60 kg. A tlustá jsem nebyla. Pravda, měla jsem o 10 cm víc než ty a vypadala jsem starší než jsem byla (taky už jsem menstruovala), ale tvoje váha mi stejně přijde dost nízká.

iz*
hodnocení

0x

Váhu nemůžeš posuzovat jenom podle věku, ale i podle výšky a typu postavy.

Zároveň sis i sama odpověděla. Sportuješ, takže máš svaly, které jsou těžší než tuk. Pravděpodobně proto vážíš víc, než tvé nesportující spolužačky.

Tvoje váha je úplně v pořádku.

hodnocení

0x

Vnučka 12 let,výška 165 a váha 58 .Noha č. 7 a má ,,hrubou kostru,,a zřejmě ještě dost vyroste.Není ani silná ani hubená.Jezdí na kole, na koni a závodně plave a dělá akvabely.Pokuď měříš kolem 150 cm a více tak váha je v pořádku. 35 kg. v 11 letech se mi zdá málo,vnuk 8 let má 32 kg.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]