Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, zakoupila jsem si tyhle šaty : aukro.cz/... hrozně se mi líbily, ale ted když je mám doma, nevím, kam je nosit... Příjdou mi pomalu jako svatební...Tak jestli je náhodou někdo nemá a nepodělil by se, kam se tak nosí a co k nim, jestli třeba i legíny se k nim hodi, nebo já nevím, zase nechci aby mi jen tak ležely ve skříni Děkuji
Večírky, klidně i plesy, honosnější oslavy Jsou opravdu moc pěkné, ale legíny si neberte, s krajkou na šatech by se tloukla.
Na ples šaty těsně pod zadek? To by byl pěkný trapas. Společenské šaty mají být minimálně ke kolenům. To delší tričko, co je na fotce, tak maximálně někam do baru na párty atd.
Ty doby už jsou dávno pryč, to Vás mohu ujistit
Jen doplním, proč uvádím "vhodné na ples". Je ples a ples Jeden ples je formální, nabubřelý, plný okázalé předraženosti a "nóbl" smetánky. Pak je ples, který je spíše neformální a není na něj daný večerní dresscode - třeba ples vodáků apod. Tam byla půlka v rozličných šatech, druhá půlka v námořnických tričkách.
Martino, nemohu s Vámi souhlasit. Doby, kdy se člověk do společnosti musí obléci slušně, pryč rozhodně nejsou. Ples nemusí být plný "okázalé předraženosti" atp., ale stále to je společenská událost a dáma by nikdy neměla jít v takto krátkých šatech. Tato délka je vhodná na párty nebo večírek někde v baru, na oslavu v nějakém klubu, ale ne na ples - ani na ples vodáků (tam snad krátké ála námořnické šaty ano), ani na maturitní, ani na nějaký ten víc "nóbl". Bohužel někteří lidé jsou schopní se humpolácky obléct i na ples v opeře. Jediný ples, kam by si slečna mohla vzít tyto šaty, je maškarní. Křídla, svatozář - a může jít za anděla.
Samozřejmě maturitní ples a ples v opeře - na to se zmiňované šaty nehodí Proto jsem psala, že je ples a ples, je třeba vybírat. Ovšem pokud to není můj maturiťák, nevidím jediný důvod, proč jít d slouhých šatech - to by skutečně měly jít jen maturantky. Na ostatních vídám krátké šaty pod zadek i po kolena, holky je umí nosit
Nemyslím, že na krátkých šatech (ono také záleží na výšce dívky, na modelce se 180cm je krátké všechno), je něco neslušného, jdu-li na normální večírek či ples jako "divák". A věřte, že s kolegou hrajeme ročně tolik plesů, že jsem viděla již ledacos - a rozhodně to v drtivé většině nebylo nijak nevhodné
Občas jsem na plesech něco zaslechla a světe, div se, většina jedovatých komentů, jak má ta a ta slečna nevhodný výstřih či krátké šaty, pocházelo od tlustých vyžilých matron...
doplněno 07.02.13 21:43: Zajímalo by mě, jak vypadají ve skutečnosti na normálně vysoké holce... ale kdyby byly o 10cm delší, nevadilo by to To souhlasím.
Já snad nejsem tlustá vyžilá matrona, myslím že mám celkem hezké nohy - a podobné šaty bych si na sebe nevzala (leda místo halenky). Právě kvůli jejich délce; jinak jsou moc pěkné.
Tak na večírek, na rande, na nějakou méně formální oslavu s přáteli. Rozhodně to ale nejsou společenské šaty, na to jsou moc krátké, takže nebrat do divadla, na zkoušky (jestli jste na VŠ) a už vůbec ne na plesy! Legíny bych si k nim nebrala, spíš jen obyčejné jednobarevné lodičky sladěné s kabelkou, výraznější šperky nejsou třeba, ty šaty jsou výrazné samy o sobě, i když jsou na první pohled velmi jednoduché.
V té délce, co je má Valerie, se mi líbí. Ty Vaše ne, připadá mi to spíš opravdu jako delší halenka - kazak. A k jemné krajce se žádné kalhoty nehodí, ať už legíny, či nějaké společenské.
Nenapadá mě, kam je na sebe vzít. Na ples či na svatbu /někomu/ by se nehodily. Ani pro jinou slavnostní událost. Naštěstí nestály mnoho a tak nemusíte litovat.
Mám velice ráda knihy Oty Pavla. V jedné povídce rozebírá slůvko "PUMPRDENTLICH". Toto slovo velice rád používal jeho tatínek a nikdo nevěděl, co to přesně znamená, když je něco pumprdentlich. Tatínek to vysvětloval takto: Je to nádherné, ale stojí to za h...o.
Proto bych řekla, že tyto šatičky jsou pumprdentlich. :DJaga.
Nevím jak vypadají ve skutečnosti a na Vás protože jak je vidět na každém vypadají jinak ale příjde mi, že se spousta holek strašně omezuje v oblékání, když kolikrát vidím v čem jdou jiní ven tak mě osobně teda ty šaty hrozné nepříjdou(sama osobně mám jiný vkus)ale klidně dle mého v létě do města, na nákupy apod.klidně!
Nepříjdou mi nějak vyzývavé, vše ale záleží na okolnostech jak v tom člověk vypadá.Pokud se v nich cítíte dobře tak proč si je nevzít?Pokud ne tak je dejte pryč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.