Nevím ,ale průměrná hospodyně zná orientační ceny potravin a když je v receptu pů kila panenky tak asi bude vědět, že to bude stát cca 100-150kč, tedy v průměru a pokud pravé svíčkové ,pak dvojnásobek ceny panenky
Jestli chcete šetřit, tak zásadně nevařte jednu porci, buď můžete mít o samé druhý den nebo to obměnit,.např koupí, větší kuřecí prso, část udělám jako minutku a ze zbytku na ksotičky třeba čínu. Nebo kuře nepeču celé, ale rozporcuji ho, je polévka, z prsíček minutka,zbyytek upeču a ještě ze zbytku upečeného je risoto. A pak vyjde jedna proce opravdu levně.
A to si pak jako ohreje cely obed, treba ryzi v mikrovlnce? Huh Jeste jsem nevidel v Asii, ze nekdo ryzi ohriva znovu. Ani Ital to neudela s testovinami. No 15.000 za mesic, ta nejdrazsi varianta, no nekup to. Hehe
kuchta
Děkuji za super tip
kuchta
Samozrejme to nebylo asi mysleno tak, abych si to jidlo tam objednavala, ale jako inspirace to poslouzi vyborne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.