Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na padání vlasů

Od: atrama® odpovědí: 12 změna:

Co pomáhá na padání vlasů,produkty bez předpisu -vnitřně,nebo i nějaké vyzkoušené vodičky.je toho na trhu moc,kdo se v tom má vyznat...Ono je to po létu normální,ale obtěžuje to .Díky..

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

amlim*
hodnocení

2x

Jak jste správně napsala-vnitřně,to je důležité."Vodičky" mohou pomoci vlasu, ale ne vlasovým cibulkám. Já svým zákaznicím doporučuji Hair, skin, nails 100%přírodní produkt od Nutrilte.Důkaz, že pomáhá je to ,že si jej kupují opakovaně a také ho doporučují dalším.Používání *palec*1tbl denně-na 3měsíce 580,-Kč. Mohu zajistit.

hodnocení

Dá se to běžně koupit v drogerii,nebo jen od dealerů?Děkuji.

amlim*

Jen přímo,nelze zakoupit v drogerii.Mám internetový obchod. Mohu poslat na dobírku,nechte kontakt na milmar@abn-mail.cz

doplněno 16.09.09 10:02:

Vstup do mého obchodu -vstup pro hosty-vaším jménem -heslo milmar.

doplněno 16.09.09 13:34:

www.amway.cz

larika*
hodnocení

0x

Já sem vyzkoušela Biosil plus (k dostání v lékárně bez předpisu), stojí kolem 60Kč. Mě na padání vlasů pomohl, ale je to těžké posuzovat, možná to byl spíš takový subjektivní pocit..

hodnocení

0x

Já se k vaší otázce přidávám. Jen s tím rozdílem, že už jsem u kožaře byla. Vám bych to vřele doporučila.*palec*Mi že nemůže pomoci, že jsem po léčbě nádorového onemocnění, že nic, co šlo kolem hormonů mi nemůže dát. Ale jestli jste tento broblém vy neměla, určitě lékař najde řešení. *palec*A taky, že padají vlasy, nemusí být až tak průšvih, je to třeba období sedmi let. Důležité je, aby rostly nové. Až když nerostou, je zle. Kožní lékař by vás měl vidět a určitě pomůže. *placni*

malvinka*
hodnocení

0x

Na vyšetření krve co se týče štítné žlázy jste byla?

Já ne. Obvoďák i kožař to zamítl, že na to nemám příznaky. Že mám štítnou žlázu v poho.*modla* Ještě chvíli a budu si prohlížet paruky. Všimli jste si jak ubohé vlasy mají ženy po šedesátce? *plac*Diskutovaly jsme o tom s kadeřnicí a ta mi to potvrdila. Hormony jsou všemocné.*mala*

amlim*

Ne každá žena má ubohé vlasy po šedesátce.Já sama mám vlasy jako dříve,možná i lepší.Mám 90ti leté zákaznice a mají kvalitní vlasy.Na vlasy působí nejen hormony,ale více faktorů,jak se s nimi zachází,jakou používáme vlasovou kosmetiku,chemie na vlasy(trvalá,barvení)-následné ošetření?,strava,stress,počasí ,smog,léky a jak je tělo zásobováno vitaminy a minerály. Káva ,alkohol.Nedostatek tekutin,stejně jako na pleť.Opravdu je toho více a je to individuální.Kožař většinou pomáhá až v případech plešatosti a to ne vždy úspěšně.*klik*

hodnocení

0x

Vlasy potřebují vitamíny A, B a C a zinek. Vitamín B2 je ve vysoké koncentraci obsažen v mléku a všech mléčných výrobcích, např. tvarohu, joguru či v sýrech. Také je v drůbeži, rybách, celozrnných výrobcích a zelenině. Vitamín B6 je v celozrnných výrobcích, banánech, sojových výrobcích, játrech, špenátu a vůbec v listové zelenině, také v avokádu, ořechách a semenech či zrnech. Vitamín C pak zajistí dostatečný přísun čerstvého ovoce a zeleniny. Zinek je obsažen hlavně v ústřicích, krabech, játrech, žloutcích, svalovině, také v hlemýždích a též v celozrnném pečivu. Mimo to je možné v lékárně pořídit za rozumnou cenu některý zinkový preparát. Poměrně velký vliv na kvalitu vlasů má tedy životospráva, ale také prostředí, ve kterém žijeme.

Chcete-li se dozvědět spoustu dalších informací, doporučuji k přečtení knížku 100 tipů jak omládnout (Klaus Oberbeil)

Děkuji, ale bohužel. Když jsem zvýšila přísun selenu a zinku(Selzink z lékárny) vlasy mi vypadávaly dále, ale ty co zůstaly, rostly jako blázen.:D Všecko ostatní, co píšete jím ráda a velmi často. Jsem asi nějaká "chrobalivá"*plac*

zuzee*
hodnocení

0x
Mě lékarnice doporučila také Biosil. Asi za měsíc jsem viděla první výsledky. Taky jsem si pokožku vlasů 2x denně masírovala lopuchovou vodou (cca do 30 Kč). Ta mi pomohla i na lupy.

durancea*
hodnocení

0x

Vitaminy, hlavně B, dr. mi poradila Biohair, ale nezkoušela jsem, lékárnice mi vnutila místo toho zinek, to jsem měla pocit, že trochu pomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]