Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prsní dvorce, neestetické

Od: daniela1 odpovědí: 12 změna:
Ahoj, budu mit hloupou otazku, ale byla bych rada za normalni odpoved. Je mi 15, a jeste jsem nemela nikdy nic s klukem, nikdo me nevidel nahou. Mym největším strachem jsou moje prsa. Mam strasne velke dvorce. A jeste k tomu mam ty prsa takove “svislejsi” dolu... vubec se mi nelibi a stydim se za ne. Hodne kluku v dnesni dobe resi vzhled a ja ho taky resim u kluku, (nebudu s nekym, kdo se mi nelibi vzhledově). No a velmi se obavám odmítnutí prave kvuli tem mym prsum. Mate to tak nekdo taky? A odradilo by vas to treba od holky?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Myslím si, že žádná z holek tvého věku se sama sobě nelíbí a všechny se přehnaně prohlíží.
Někomu se líbí malá prsa s velkými dvorci, někomu velká s malými. Každý jsme jiný.
Takže pokud zrovna narazíš na nekompatibilního kluka, klid, na světě je dost dalších ;)

liska5
hodnocení

3x

Když si Tě kluk vyhlédne, tak budeš mít podprsenku. A když se do Tebe zamiluje, tak Tě bude mít rád celou a nebude řešit velikost prsních bradavek. Měla jsem kamarádku, na kterou kluci hodně letěli. A zrovna ona měla vpáčené bradavky. Asi to není to nejdůležitější...

hodnocení

1x
Vše bylo řečeno. Někteří lidé jsou narcisi, ale naprostá většina těch bystřejších stejně časem dojde k závěru, že vzhled není důležitý.

ljab
hodnocení

1x
Velké prsní dvorce? To je na mladých prsou to nejhezčí.

hodnocení

0x

Jako chlap bych pro odlehčení poradil toto: Jak bude teplo, tak si rozdělej deku na zahradě, sundej podprsenku a opaluj se. Pokud se nikdo ze sousedů nebo kolemjdoucích nezastaví, tak jsou tvoje prsa neatraktivní. To ale neznamená, že senajde chlap, kterému se budeš líbit celá.

Ale když bych si hledal partnerku, tak bych byl rád, aby měla ráda svoje tělo. Protože kdo nemá rád svoje tělo v 15-ti letech, tak co bude říkat až se jí narodí dítě a její tělo se celé změní.

Tak vono se klidně pár kolemjdoucích zastaví že..a řeknou si, ty vole takové dvorce jsem ještě neviděl *smich* ..mobil..cvak..a už to bude kolovat přes známé jako osmý div světa *alene*

pb®
V 15 jsem svoje prsa taky neměla ráda, sic pevná a kulatá, ale moc malá. Po odkojených dvou dětech oblékám podprsenku 75D či 80C a svoje stále pevná prsa miluju a rozhodně se za ně nestydím. S věkem se pohled na sebe sama mění.

sefsf
hodnocení

0x

Ahoj, prsa normálně visí dolů. Dopředu-nahoru trčí jen umělá prsa, menší prsa (ale také ne všechna) a pak minimum genetických šťastlivkyň. Velké dvorce jsou taky normální, každá žena je má jiné.

sefsf

Vidíš, třeba tady...

reflex.cz/...

Taková prsa má spousta žen, jen se to okolí normálně nedozví (jak taky).

break
hodnocení

0x

Náhodou jsou chlapi, co něco takovýho vyhledávají. Ne samotnýmu nevadí když má holka dvorce jak patky od junioru.

zdenda21
hodnocení

0x
Ahoj, Každému se fakt líbí něco jiného a dokonce na sobě obevujeme, že nás třeba něco děsně rajcuje, i když nám to při představě přišlo nezajímavé. Za mě jdou velký dvorce fajn ;) Čím víc lezou bradavky ven, tím líp. Některá holka má prsa měkčí a svislejší od začàtku, jiné stejně povolí časem, takže v pohodě;)
A pokud máš dal mindrák, nemusíš je ukazovat ani při prvním sexu, třeba ti to pomůže se uvolnit ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]