Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Jsem teenagerka a trápí mě moje vlasy. Mám je řídké a celkově takové nechutné. Nejsem s nimi vůbec spokojená a mám kvůli toho často špatnou náladu, kdyz vidím vedle sebe kamarádky s hustými a dlouhými vlasy.
Prosím nemáte nějaké rady, jak udělat z něčeho takového (viz.fotky) krásné rovné lesklé vlasy jako tyto? (viz. poslední fotka, je to příčesek)
NEBARVÍM SI A NEŽEHLÍM VLASY
CHTĚLA BYCH JE MÍT DLOUHÉ
děkuji za všechny rady
Jsem teenagerka a trápí mě moje vlasy. Mám je řídké a celkově takové nechutné. Nejsem s nimi vůbec spokojená a mám kvůli toho často špatnou náladu, kdyz vidím vedle sebe kamarádky s hustými a dlouhými vlasy.
Prosím nemáte nějaké rady, jak udělat z něčeho takového (viz.fotky) krásné rovné lesklé vlasy jako tyto? (viz. poslední fotka, je to příčesek)
NEBARVÍM SI A NEŽEHLÍM VLASY
CHTĚLA BYCH JE MÍT DLOUHÉ
děkuji za všechny rady
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
maky®
0x
Již jsem viděla mnohem horší kvalitu vlasů, nemáte špatné vlasy. Jestli nejste spokojena, zkuste používat vlasovou kosmetiku zn. Tresemme. Také si můžete dělat tak na půl hodinky zábal z olivového oleje.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]