Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jakou zeleninu je vhodné spařovat po očistném půstu?

Od: bauerlukin® odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, jakou zeleninu je vhodné spařovat po očistném půstu? Uvital bych spíš příklady jednotlivé zeleniny.
odpoved jsem hledal různě po internetu ale nenašel jsem. dík předem

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

liska5
hodnocení

0x

Není jasné, co chcete. jak si představujete spařování?

Já, že to dám na pařák, třeba mražený hrášek, a on je rychle hotov, aniž by příliš ztratil své hodnoty. Stejně tak nakrouhané hlávkové zelí, špenát, rozebraný květák, brokolici ale i jemně krájený pórek, který tím ztratí ostrost. U rajčete spaření proto, aby se dalo oloupat. Nedovedu si takto představit třeba okurek, hlávkový salát , křen nebo redkvičky..

A proč jen po půstu?

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]