Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout

Od: oxxo odpovědí: 12 změna:
Dobry den, chtela bych zhubnout. Pohybu mam dost malo a ani moc nevim, jestli mam spravny jidelnicek. Co byste mi prosim poradili? Co pomohlo na hubnuti vam?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Najděte někoho, lhostejno koho, kdo zhubnul a váhu si. bez jojo efektu, udržel. Nenašel, že? já také ne. Aže byli jiní, kteří měli na to, aby jedli místo chleba třeba kaviár a přesto ne. Teď je jen veliký úkol: NEPŘIBÍRAT!

hodnocení

1x
Ja pred 3 lety shodila 13 jgm vahu si drzim, jim rozumně, memsi mnozstvi, tzn malo peciva, male prilohy, libove maso, zeleninu, obcas i sladke a pivo ne vino. Necvicim 3x denne vetsi prochazka de psem,

ladis*
hodnocení

0x

Rada je jednoducha: NEŽER

(ale to asi slyset NECHCES, ale funguje 100%)

oxxo
hodnocení

No to ne *smich* ale kdybych to zacala praktikovat, stejne bych pak pri prechodu k normalnimu jidelnicku zas vsechno nabrala
ladis*

Musis to praktikovat TRVALE, kdyz budes jen jist a nezrat, telo si vezme a samo nastavi optimalni hmotnost.

Dej si do youtube : intermittent fasting

To je jedna cast, vyhradit si pro zacatek 6 hodinove okno, kdy jist, druha cast je vedet co jist.

hodnocení

0x

Já su stará baba a kdysi mi pomáhalo nejíst od 5 večer. Dalo se to vydržet jen tím, že jsem lítala kolem děcek a baráku. Kvůli covidu jsem za rok přibrala víc než za předchozích 15 let a tak to řeším. Hlavní je být nenaštvaný na celý svět a zajídat to jídlem. Taky jsem si všimla - nejíst navečer nic jako chleba, rohlíky, těstoviny. Takové to - lehká večeře v 8 - těstoviny s tuňákem - to je pro mě ráno o kilo navíc. Je potřeba to vychytat. Nejlepší je pobývat co nejméně doma a pak si večer říct, že nemá cenu jíst, že se to dá vydržet do rána.

ladis*

Presne, je to psychicka zavislost, jime kdyz vubec nemame hlad a telo to nepotrebuje. Spolu s vynechanim junk food, kdy budeme jist jen zakladni potraviny a ne nadbytek prumyslovych prefabrikatu, vycistenim hlavy, to funguje.

Jo, jo, to je přesné. Mně konkrétně současná situace, kdy jsem omezovaná, vadí fakt hodně a v zimě to bylo fakt hrozné a cpala jsem se, až je mi hanba.

id
hodnocení

0x

Takový dotaz se zde objevuje snad 2 x do týdne. V pravo nahoře na této stránce je bílý obdélník a v něm si zadejte

"jak zhubnout " a objeví se vám 10 stran rad.

dada*
hodnocení

0x
Staci jist zdrave. Ke snidani treba müsli s mlékem, ke svacine ryzovy chlebicky, k obedu salat s olivovym olejem a syrem, odpoledne treba krekry s hummusem nebo jogurt, k veceri treba ryzi s avokadem a tofu
Tomu říkám přímá cesta do pekla. Zhubne, bude hladová, otrávená a potom přibere ještě více.

hodnocení

0x

Mě by zajímal ten špatný jídelníček, který má tazatelka teď, ale už za ten rok asi přibrala :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]