Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co nosit k těmto botám

Od: tazatelka odpovědí: 17 změna:
Ahoj..co si vzít k těmto botám..jen tak mikinu a vyrazit do města.
A hodí se třeba na věk kolem 30 nebo spíše mladši.

Co nosit k těmto botám

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Až na ty bílé tkaničky jsem něco podobného viděl u rybářů při výlovu Rožmberka.
Co nosit k těmto botám #2

hodnocení

4x

Za nejvhodnější doplňky považuji podium, mikrofon a nějakou punkovou kapelu za zády.

Nekupujte si tyto boty. Jsou určité typy dívek, které se neptají a něco podobného velmi neslušivého si pořídí a jaksi samozřejmě a i celkem sebevědomě nosí. Kdo se ptá, tak na to nemá. Napsala bych nemá "koule", ale jste žena... Ve třiceti už by měla mít mladá žena poměrně vyhraněné představy o tom, jak chce vypadat, jak se chce oblékat. Nejde o peníze, jde o styl. Sportovní, elegantní...

petrwoods
hodnocení

3x
K těmto botám bych to viděl na nějaký maškarní kostým nebo maximálně jako jezdecké na koně.
tazatelka
hodnocení

Jsou hodně podobné těmto.Mohu znát názor i na ně.
Co nosit k těmto botám #3

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, to jsou botky vhodné pro ujetou puberťačku (modré vlasy, černá rtěnka). Pro prsatou "třicítku" by to bylo snad vhodné (ty černé) v kombinaci s oblečkem v rudém latexu a černým bičíkem (styl domina). Ovšem, neberte mě vážně - já pamatuji ještě dobu, kdy žena chtěla být hlavně elegantní a přitažlivá (neodpuzovat zjevem). Zdravím!

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Já myslím, že je ještě zima na to, vynechat kalhoty či sukni a jít jen v těchto botách a mikině. Ida

tazatelka
hodnocení

Myslím tím třeba či sportovní mikinu. Nebo kam se takové boty nosí.
hop®
11.04.21 17:28

*smich*

idanova: Tak záleží na tom, jaké v těch botách je tělo, že ano..

mate59
11.04.21 15:15
hodnocení

2x

Děs běs.

hodnocení

2x

Tyhle boty jsou pro hodně extravagantního mlaďocha, který nosí stále "podivné" věci. Pro toho, kdo z klasiky přejde občas na bláznivinu, to rozhodně není. A pro střední věk vůbec ne.

hodnocení

1x

Pardon, ale tyhle hrůzy se nosí možná tak na maškarní ples *blee*

anoano
hodnocení

1x

.. boty super, mikina bude ok.

hodnocení

1x

Hmmm *zmateny*. Něco mezi teniskama a kozačkama. Na hřiště, ani do lesa se to moc nehodí, běhat v tom zřejmě nepůjde. Lést po skalách asi taky ne. Na zimu do města zcela nevhodné. Asi se v tom budou dost potit nohy. Ale pozornost v tom určitě přitahovat budete ;).

"...A hodí se třeba na věk kolem 30 nebo spíše mladši".

Myslím, že na věku nezáleží. Nenapadá mě věk, ke kterému by se hodily.

Je to jen můj názor, nejsem expert ani přes boty, ani přes módu *nevi*.

hodnocení

0x

Ty boty si dovezu představit na přiblblé patnáctileté emařce. V zimě v nich bude kosa a v létě se usmažíte. A dostávat se do nich a zdržovat se šněrováním... přijde mi to jako TOP blbost týdne.

tazatelka
hodnocení

Oboje boty mají zip..

To je fuk, je to prostě humáč a vypadají jako nejvíc lowcost číny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]