Nejste přihlášen/a.
Ale i tyto produkty mohou mít varianty:
Tvaroh může být kyselý nebo sladký - vyrábí se buď zakysáním nebo zasýřením mléka - vzniká tak tvrdý tvaroh, z něhož se dají dále dělat třeba tvarůžky (olonoucké) a tvaroh měkký na pomazánky nebo sladké krémy - Výroba domácího t/...
Ricotta je sýr, který se nevyrábí z mléka, ale ze syrovátky, která zbyde po výrobě sýra nebo tvarohu - tady je i videonávod, jak se vyrábí - Recept na výrobu /...
Cottage je rovněž sýr, který se vyrábí pomocí toho, že do mléka při vaření přidáte ocet a pak do něj vmícháte smetanu - toprecepty.cz/...
A abych Vám to ještě zkomplikoval - podobně se vyrábí například žervé (Gervais), ale to je sýr, který vzniká z jogurtu a zakysané smetany - Recept na domácí /...
Nemyslím, že se to vyplatí.
Pokud máte v dosahu kravku a deset a více litrů mléka, tak potom ano.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.