Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vyrobit nebo dát pro tetě k narozeninám?

Od: natalie odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
Ja vím,že bych to měla vymyslet já,ale poprosila bych Váš o radu teta (tátova přítelkyně) bude mít narozeniny a ja nevim co bych ji měla vytobit/nakreslit nebo koupit.
Co by Vás potěšilo?
Bude ji 40.
Moc Vám děkuji za rady a tipy ;)
Hezký vikend preji.
Natálie

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Vyrobte nějaké pěkné přáníčko a kupte jí nějakou lepší bonbonieru, kávu, čaje, či lahvinku dobrého vína. Podle toho co má ráda. Dle možností můžete udělat i dárkový balíček. I maličkost jí jistě potěší, jen když si vzpomenete.

hodnocení

0x

Zdravím.
Jelikož má teta kulatiny, tak by to chtělo takový dárek, který jí tě bude připomínat.
Neznám tvůj finanční rozpočet...
Mohla bys jí koupit pěkný obrázek nebo ho můžeš sama namalovat.
Za další, hezký šperk...nemusí být zlatý, ale alespoň stříbrný nebo z chirurgické oceli.
Nebo jí kup poukaz na nákup, co já vím, kosmetiky. Ona si sama vybere.
Takových nápadů je spousty :)
Také se mrkni na Pinterest, tam je nápadů až do alelujá ;)

liska5
hodnocení

0x

Jestli má smysl pro legraci, tak na větvičku přišij za okrajíčky několik stíracích losů /mají i za 30,- / a mezi to navaž nebo přikolíčkuj nějaké balené pralinky a čokoládky, připevni malé přáníčko a máš kytici.

Jestli má ráda víno, tak se dá ušít maňásek, co se napíchne / navlíkne/ na tu láhev.

Nebo na krásný hladký kámen něco namaluj.

Dá se koupit i u Vietnamců zajímavý náramek. Jen aby už otevřeli!

ladis*
hodnocení

0x

Já bych ji koupil tanga. Teda pokud na to má postavu:)

hodnocení

0x

Ozdobnou, voňavou svíčku. Klidně ve skleničce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]