Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

RECENZE a SPOKOJENOST S EOBUV.CZ

Od: kareliv odpovědí: 7 změna:
Jaký máte zkušenosti s výrobky od eobuv.cz? Koupil jsem si boty Converse a přijdou mi dost fake teda.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já jsem si koupila u eobuv.cz troje boty a každé měly "něco", co bych v obchodě netolerovala. Jedny (balerinky na klínku) byly jaksi vykřivené, jakoby nakřivo sešité, jen nepatrně, ale projevilo se to naplno asi po 3 měsících nošení. Druhé (sandálky) měly prostřední ze tří pásků přes nárt příliš úzký. Byly kožené, dala jsem tomu šanci, ale i když jsem je pak už zkusila namočit a nosila mokré, aby povolily, nepomohlo to. Třetí (nazouváky) byly prostě úplně blbé, hrozně tvrdé, dělaly mi otlaky. Všechno byly značky (Tamaris, Rieker), osvědčené vzory z dřívějška z kamenných obchodů. Místo očekávaných tradičních kožených nazouváků Rieker, které jsem už měla doma dvoje z obchodu, mi přišly vikslajvantové hrůzy z umělé hmoty, nedokázala jsem uvěřit, že jsou stejně drahé jako ty kožené.

Za mě eobuv.cz už ne. A vlastně mám nepříjemný pocit z nakupování bot na netu obecně.

iv®
hodnocení

0x
Je to levnější obutí, značky bych tam rozhodně nakupovala a ani nečekala

mara2
hodnocení

Já si kupoval boty Lacoste a po půl roce se rozpadly úplně a přišla mi odpověď z Polska, že po reklamaci bylo zjištěno, že byly špatně nošeny a špatně vybrané velikost. Oboje blbost samozřejmě, podle mě fake Lacoste, ale za 2500 drahý fake.
jm
Uvědomte si, že je poznat IP adresa i přes různé nicky. Pomluvy jsou žalovatelné. Nechte si své zklamání pro google

hodnocení

0x

Mně pobavili objednala jsem si boty telefonicky, prodavačka mi sdeělila, že mi je do ruhého dne zarezervuje a když jsem tam přijela do prodejny, tak mi řekli, že je nikdy nemohla objednat, že tuto značku nevedou, to bylo před rokem a teď jsem poslala dotaz, zavřelo se to odpovíme do 24 hod. a už je to 6 dní a nic

hodnocení

0x

No,tak to jste mě teda nepotěšili...já tam koupil boty před třemi dny a teda Addidas a za docela dost teda (((((

jm
hodnocení

0x
Abych i odpověděl. Koupil jsem asi 5 párů bot. Jedny vrátil, jedny úspěšně reklamoval po cca 6ti měsících. Tři páry tedy zůstaly doma, užívány bez potíží více než rok, jedny snad 4 roky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]