Nejste přihlášen/a.
Já jsem si koupila u eobuv.cz troje boty a každé měly "něco", co bych v obchodě netolerovala. Jedny (balerinky na klínku) byly jaksi vykřivené, jakoby nakřivo sešité, jen nepatrně, ale projevilo se to naplno asi po 3 měsících nošení. Druhé (sandálky) měly prostřední ze tří pásků přes nárt příliš úzký. Byly kožené, dala jsem tomu šanci, ale i když jsem je pak už zkusila namočit a nosila mokré, aby povolily, nepomohlo to. Třetí (nazouváky) byly prostě úplně blbé, hrozně tvrdé, dělaly mi otlaky. Všechno byly značky (Tamaris, Rieker), osvědčené vzory z dřívějška z kamenných obchodů. Místo očekávaných tradičních kožených nazouváků Rieker, které jsem už měla doma dvoje z obchodu, mi přišly vikslajvantové hrůzy z umělé hmoty, nedokázala jsem uvěřit, že jsou stejně drahé jako ty kožené.
Za mě eobuv.cz už ne. A vlastně mám nepříjemný pocit z nakupování bot na netu obecně.
Mně pobavili objednala jsem si boty telefonicky, prodavačka mi sdeělila, že mi je do ruhého dne zarezervuje a když jsem tam přijela do prodejny, tak mi řekli, že je nikdy nemohla objednat, že tuto značku nevedou, to bylo před rokem a teď jsem poslala dotaz, zavřelo se to odpovíme do 24 hod. a už je to 6 dní a nic
No,tak to jste mě teda nepotěšili...já tam koupil boty před třemi dny a teda Addidas a za docela dost teda (((((
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.