Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Koupil sem tričko kde je napsáno-material 100% bavlna/louhé vlákno/česaná ring spunt.Gramáž 180g/m2.Tričko má délku 80 cm.ja bych potřeboval aspon délku 85cm.protože mám bříško.Práni je na 60 stupnu.myslite že když to vyperu na 60 tak se natáhne?Mám to v záruce.Prosím at my odpoví jenom někdo kdo má s tím nejaké skušenosti nejradši skušená krejčova.Děkuji za informaci.
Že by se bavlna po vyprání natáhla jsem ještě neslyšel. Moje zkušenost je taková, že se triko spíš srazí. Pokoušel jsem se natáhnout nátělník tím, že jsem na něj po vyprání pověsil 3kg závaží - nic to neudělalo.
Skušenosti nemám žádné, mám pouze zkušenosti, že je jistota prát trička na 40. Tričko se vám určitě nenatáhne.
Já vytahuji trika běžně, ale peru max na 40. V práci jsme nafasovali trička co bysme mohli nosit max jak lambadu, takže abych v tom nevypadala jak mrzák, tak natahuji pořád .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.