Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kleště na nehty na nohou

Od: liduli odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, potřebovala bych koupit kleště na zhrublé nehty na nohou, hlavně na palci. Dívala jsem se na netu a mají různé (liší se v cm, ceně apod). Máte s nějakými zkušenosti, poradíte? Nemusí být z kategorie levných,hlavně aby si s nimi poradil laik (jako já). Ošetřuji manželovi nohy a klip určený na nehty na nohou nestačí, děkuji, L.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

senior
hodnocení

3x

Kupovala jsem minulý rok u nás v lékárně, kde měli na výběr ze 3 druhů. Takže tuhle věc jsem raději koupila podle oka. Koupila jsem takové lepší, větší. Určitě investujte, nikdy se neztratí. Na netu možná levnější, ale zase navíc ta doprava.

Ten klip, jak píšete je na nic, leda na cesty.

senior

Konkrétně Solingen Germany Nippes 23 okolo 600 korun tenkrát.

liduli
hodnocení

Děkuji za příspěvek, pomohl :)

mil®
hodnocení

2x

Pužívám tyto: lekarskenastroje.eu/...

liduli
hodnocení

Mil, děkuji za příspěvek, pomohl,L.

hodnocení

0x

Koupila bych gilotinu na úpravu umělých nehtů. Tím to půjde určitě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma nehty na nohou

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]