Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E-shop Shein

Od: sarus* odpovědí: 4 změna:

Má tu někdo zkušenosti s e-shopem SHEIN? kdy odesilají a kdy cca dojde domů oblečení? předem děkuju za odpovědi

E-shop Shein

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

maylin*
hodnocení

2x
Ja si na Shein objednavam dost casto. Nektere produkty jsou velmi kvalitni, nektere mene, ale za tu cenu se to da cekat. Mne objednavka prijde vetsinou do 10-ti dnu. Zatim jsem vzdycky byla moc spokojena
sarus*
hodnocení

když jsem si udělala velkou objednavku , přijde mi to vše naraz nebo postupně?

hodnocení

2x
Souhlasím s odpovědí výše. Většinou vše dojde max do deseti dnů. Shein mají sklady asi v Evropě, zřejmě v Nizozemsku, dle informací na balíčkách. Větší objednávka mi chodí nejčastěji v jednom balíku. Asi dvakrát se stalo, že DHL přivezlo balíky rozdělené. Za mě stejné zboží jako z Ali. Něco pěkná kvalita a něco méně valné. Občas se na ty velikosti ani tabulky nedá moc spolehnout. Dá se tam ale dát i Vaše míry a správná velikost se vyznačí automaticky- vím ze to funguje na PC, jestli i na mobilu, nevím. Zatím především ale nakupuji většinu zboží stále na Ali. Tak a teď koukám, že jsem napsala úplně to samé jako nahoře *smich*

lenkabartosova
hodnocení

0x

Objednávám asi 1 rok, zatím nejlépe fungující z čínských e-shopů, co jsem vyzkoušela. Chodí mi vše v jednom balíku, teď to zrychlili, za 1 týden. Protože dělám kostýmové historické focení, objednávám hlavně doplňky k oděvům. Oděvy jsem zatím neobjednávala. Seženu zde vše za levno, kvalita je odpovídající, ale dost často jsem mile překvapená. Podpora též funguje.Za mne spokojenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Shein

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]