Nejste přihlášen/a.
předně jsi muz...tvoje hodnota nespociva v tom jak vypadas ale především v tom co dokážeš, co umíš...(i s obličejem, ze bys mohl plašit koně tak mužes mit obrovskou hodnotu).
dále to, ze se ti zdá, že se kazdý soustredí na tvé nedostatky tak to se ti opravdu jen zdá...spousta lidi je utopena v sobě...staraji se o sebe a ostatni lidi jsou jim ukradení..kazdy ma svych starosti dost...stejne jako ty...mozna se na par vterin pozastavi nad tim kdo jak vypada ale toť vše. Problem je v tom, že "co zaléváš, to roste" a ty záléváš špatnou věc a ona roste. Ta věc je tvoje nejistota. Místo nejistoty musíš zalévat to co ti dá pocit jistoty...a to jsou právě schopnosti, které máš...musis si prehodit svuj zebricek hodnot..."krásu" dát níže a neco co dobře umíš, na co jsi pyšný tak dát nad ni. A kdyz to nemáš tak to musíš vytvořit...pracovat na tom, na sobě. Na svoji krasu se vykasli...je stejne pomíjivá. Lidi se k tobe i chovaji podle toho jak ty vidis sebe. Ty jim vlastne svym chovanim rikas jak se maji k tobe chovat. A kdyz ty si myslis, ze jses menecenej kvuli vzhledu tak lidi se budou casto i takto chovat k tobe ("zkopírují tě").
vezmisi treba takového Václava Klause mladšího
ladis tu napsal - Co doporučit? Psychiatra...
--------------------------------------------------
Nevím, proč by měl jít k psychiatrovi člověk, co má ohledy nejen na rodinu, ale i na druhé lidi a rád se umyje a pěkně oblékne. Naopak bych psychiatra doporučila "pivním mozolům" v teplákách, propocených nátělnících a s cigárem u ust - společné znamení - půlitr v ruce.
--------------------------------
Moje rada, jen tak dál , aspon nebudete mít problém se slečnami, všímat si Vás bude Vám podobná, takže sám uvidíte, jak je pěkné, když partnerka voní, je čistě oblečená a není potetovaná, tedy není jak obrázková knížka.
S tím pláčem bych přestala, je unavné, pokud někdo pláče sám nad sebou, protože plakejte, až někdo bohužel zemře, na kom Vám záleželo , takže si slzy šetřete, budete je v životě ještě hodně potřebovat.
Osobně se mi líbí, když muži na sebe dbají , nejsem zastáncem klišé, že chlap má smrdět po chlastu a po tabáku.
Nejvíce to poznám v pražské MHD, kdy pach "pravých mužů", kteří se ráno nevykoupali přebije parfémy slečen, které když vyjdou z tramvaje, jsou násaklé pivem, vodkou, rumem a dalšími smrady, za které chudinky nemůžou. Jezdit taxíkem je drahé, těmi by měli jezdit ti páchnoucí chlapi a tak zbývá jen osvěta.
Zrovna včera jsem viděla video na youtu, jak chlap sundal ponožky a jeho kočka sebou sekla... chudinka...
A proto tazateli pokračujte, myjte se, hezky se oblékejte, at slečnám voníte a pokud Vám nějaký chlap bude závidět uspěch u slečen, tak at se také koupe, nebolí to...
Apropo, kdo u vás platí vodu? Jestli Vy , tak pokračujte...
Rúženo, ono je dost propastný rozdíl mezi běžnou hygienou a tím, co poisuje tazatel - to mi už přijde za hranicí určité obsese. Takže Vaše rada ,, vesele v tom pokračujte´´ v situaci, kdy si dotyčný žádá radu, jak z toho ven je skoro ve stylu ,, klidně si skoč z mostu, nebo pod vlak´´ Nevím, jestli jste schopna takové věci rozlišit...
Podle mě je to přinejmenším na psychologa.
promone, já vážně nechápu, proč by v tom nemohl pokračovat. V tom je moje rada přece, aby to tak nechal být a nesnažil se měnit. Proč mu mám radit to, co mu radíte Vy?
V čem mu to vadí? Můj táta byl cvok, ale vždy chodil v košili, kravatě a saku. Upravený a čistý. Nematuju, že by nosil třeba svetr. Dokonce se každé ráno myl do půl těla ve studené vodě a to i v zimě.Že prý si tak zvykl na vojně.
Proto se mi líbí upravení muži a v sacích na rozdíl od těch, co mají kalhoty na půl žerdi, vyvalené pupky, všichni moji příbuzní i mých 5 bratrů byli štíhlí a oblečení jako džentlmeni. Saka a kravatu. K ženám se také tak chovali.
Já mám prostě jiné názory než Vy, protože mám jiné zkušenosti a ten mladík, co si zoufá - nad čím si zoufá? Až přijdou nějaké starosti, až se bude věnovat třeba slečně, či práci, všichni se měníme, nikdo nejsme jako jsme byli před 5 - 10 - 15 let...pozmění se i jeho návyky...
Proč všechno vidět jen na psychiatra či psychologa?
Víte, kdo opravdu potřebuje psychiatra? Rozhodně ne každý, co sem napíše...
Kolik by těch psychiatrů muselo u nás být, kdyby tam každý měl chodit stepovat jen tak.
To bych tam pak i já musela chodit denně, co všechno jsem v životě zažila a přijdu si normální. A o tom to je - o výměně názorů.
Vy máte názor, tazatel má názor na svoji situaci a já také mám názor...Průměrem z toho něco vyjde...
Ruzeno, stale pisete o upocenych chlapech s gatemi na pul zerdi atd. Vite co treba vadi me? A toho nazoru v mem okoli je vice muzu. U nas na pracovisti 6 muzu, 2 zeny. A to byste neverila, jaky bordel a neporadek delaji ty zenske v kuchynce. Voda az na zemi, vsechno dokydlane, upatlane. Pani uklizecka mi osobne potvrdila, ze babske zachody jsou totalni masakr. Zlate nase panske. A vseobecne u zen na oddeleni je takovy binec. Muzi to maji vice srovnane, organizovane. To co Vy radite mladikovi, je zcela zcestne. To je muj nazor se kterym Vy, urcite souhlasit nebudete. Jak muze muz, ktery se na sebe podiva do zracdla se rozplakat nad svym vzhledem? Nezlob te se, to neni muz ale babovka.
Nepochopila jste vůbec nic, Růženo. Dobře - zkusím to ještě jednou - Tazatel sám uvádí, že má problém, jelikož trápí tím, že přehnaně řeší svůj vzhled. Takže to podle Vás vyřeší tím, že se bude deptat dál a hlouběji? Super! Obdivuji Vaši empatii. Proto jsem radil psychologa, protože to je zcela jiná profese, než psychiatr. Psycholog - pokud je dobrý, dokáže problém s klientem (pozor - nikoliv pacientem!) zpravidla řešit normální, civilní formou ,,pokecu´´ v křesle u čaje. A ano, je jich poměrně dost a divila byste se, kolik lidí k nim chodí - má příbuzná dělá psycholožku, takže o tom mám celkem slušný obrázek. Není to dnes vůbec výjimka.
Krom toho - nikde jsem nepsal, aby tazatel chodil s vystrčeným pupkem a ,,holú řiťú´´ každý normální chlap se dokáže hodit do gala a do obleku - nicméně se nedá očekávat, že třeba popeláři v tomto dress code budou vykonávat své povolání. Tím ale neříkám, že popeláři jsou čuňata smrdící na sto honů, normální chlap se taky normálně vysprchuje, že?
Když už jsme u tohoto voňavého tématu - znáte moravské úsloví na úroveň pachu v dané místnosti? Cituji : ,, To je smrad, jak když se selka odkope´´ Možná tomu nevěříte, ale i baby umí ,,imitovat pach rybiček´´
Ale musím říct, že jste pobavila - netušil jsem, že by někdo dokázal brát vážně videa z Youtube Ono totiž asi nemáte kočku, ale kočky jsou ujetý právě na pach potu a mnohdy jej doslova vyhledávají - ty naše potvory musím pravidelně vyházet z montérek, nebo propocených trik z kola, vždycky musím prošácnout pračku, abych nevypral i některou kočku.
Dobrý den, doporučil bych vyhledat odborníka (psychologa nebo rovnou psychiatra), který by Vás z toho snad dostal. Jak budete stárnout a měnit se, tak to bude jenom horší a budete trpět. Jo, duševní porucha je strašná věc. Zdravím!
Tak ještě jednu "radu" dám.
Jako je asi normální, když se chlap vyšňoří, když jde na lov, na důležitý jednání etc.
Ale aby to dělal pokaždé když vyjde mezi lidi? Prostě máš snížený sebevědomí a ujišťuju tě, že náhodný lidi nezajímá, jak vypadáš. Naopak koukat na mladý šamponky není nic, co chceš.
Že sám cítíš, že tě to pohltilo je dobře, takže i víš, že je načase s tím něco udělat. Třeba najít si babu! Jsi zkoušel nebo jsi na kluky?
Na vašem místě bych se tím nijak zvlášť netrápil. Nedávno medii proběhla zpráva o pardubické "figurce", tzv. Krychliči, člověku spokojeném ve svém světě.
Žil život osobitý, šťastný. Každý jsme jiný, originál, třeba se prosadíte tímto způsobem. Tak nenaříkejte a naopak se ze své jinakosti těště. Pokud je vám na obtíž, sám to v této chvíli nezvládnete a potřebujete odborníka nebo někoho, kvůli komu se na to, jak vypadáte, vykašlete, protože na vás bude oceňovat něco jihého než vzhled.
Také jsem četla o tom krychliči. Pokud si myslíte, že žil šťastný život, tak jste naivní. Tito lidé hledají celý život potvrzení o tom, že nejsou nanic. Uvnitř jsou chudáci, kteří jen vymýšlejí, jak druhé zaujmout.
To platí i pro věčný hledače zdraví:
C. G. Jung (1930): Lidé s duševními problémy jsou často fanatickými hledači zdraví. Neustále pátrají po těch správných jídlech nebo nápojích, nekouří, nepijí, používají spoustu zažívací soli a jsou častými návštěvníky lékáren. Zkoušejí všechno možné, přesto se nikdy necítí zdrávi.
iVysílání: www.ceskatelevize/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.