No když se mohou dělat kuřecí prsíčka se sladkou broskví, tak proč ne se sladkou šlehačkou? My chlapi přece takový experiment klidně uděláme. Ještě bych přidal trochu koření. Však vietnamské restaurace taky dělají sladkokyselé omáčky - a jak jsou dobré !
Nejen do kynutého těsta. Do jakéhokoli těsta, kam se dává mléko a tuk (olej, máslo). Jen je potřeba toho tuku doporučeného v receptu dát přiměřeně méně. Nebojte se záměny a mírně špatného odhadu, v receptech není potřeba vše měřit na gramy a mililitry.
Zdrclé kuličky? Tož to je trochu složitější. Já bych to nalila do malého kastrolku a míchala metličkou. Pak bych to použila do segedýnského nebo do omáčky, když by se kuličky rozpustily.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.