Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flek na kůži

Od: sisinka20 odpovědí: 9 změna:
Nemá někdo zkušenost s takovým flekem na noze? V září se udělal po kousnutí komárem, často svědí, u obvoďáka jsem dostala mastičku, tvářilo se to ok a že se to léčí, dle obvodní zánět kůže, ale spíš mě napadá, jestli to není plíseň, protože ač se to tvářilo lépe, asi to bylo jen tím promaštěním a mastička nezabírá... Svědí, je červený,výrazně žilkovaný, když není výrazně červený, je ten flek zase dost suchý
Flek na kůži

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Nejspíš kožní plíseň. Vynechat ve stravě sladkosti, potírat jablečným octem, propolisem, mastmi jako Clotrimazol, Canesten. Koupat v růžovém roztoku hypermangánu.

hodnocení

0x

Něco takového jsem měla vloni na jaře, někdy flek byl až do fialova, doktor mi napsal mast Belogent , natírala jsem 2x denně tence a ztratilo se to. Někdy se mi kůže loupala, někdy svědila, ale tahle mast mi pomohla dost rychle. Občas se mi to trochu vrací, tak to znovu natřu a dobré.Jinak jsou prý i jiné masti, kdyby mi tahle nepomohla, doktor by mi napsal jinou. Prý to je nějaký zánět a může se roznést i na jiná místa. Promašťování nepomáhalo. Ale jestli to máte stejné, nepoznám.

hodnocení

0x

Co test na nějaké infekční nemoci? Boreliozu umí přenést i komár.

sisinka20
hodnocení

S tím jsem i původně k obvodní šla a ujišťovala mě, že to vypadá jinak...

hodnocení

0x

jestli Vás něco kouslo, hmyz přenáší další choroby než boreliózu - např bartonelu a jiné

S tím bych šla na kožní a na infekční.

sisinka20
hodnocení

No je fakt,že už to mám půl roku, k doktorovi chci jít znova příští týden
joudic*
nene jen si to rozskrabala a je to plisen
sisinka20
hodnocení

Jo to že jsem si to rozskrabala je urcite pravda, rozdrbu prez noc vsechno

sisinka20
hodnocení

Tak jsem to stihla i k lékaři a ojednat se na kožní, tak dám pak vědět, co to nakonec bylo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]