Nemá někdo zkušenost s takovým flekem na noze? V září se udělal po kousnutí komárem, často svědí, u obvoďáka jsem dostala mastičku, tvářilo se to ok a že se to léčí, dle obvodní zánět kůže, ale spíš mě napadá, jestli to není plíseň, protože ač se to tvářilo lépe, asi to bylo jen tím promaštěním a mastička nezabírá... Svědí, je červený,výrazně žilkovaný, když není výrazně červený, je ten flek zase dost suchý
Něco takového jsem měla vloni na jaře, někdy flek byl až do fialova, doktor mi napsal mast Belogent , natírala jsem 2x denně tence a ztratilo se to. Někdy se mi kůže loupala, někdy svědila, ale tahle mast mi pomohla dost rychle. Občas se mi to trochu vrací, tak to znovu natřu a dobré.Jinak jsou prý i jiné masti, kdyby mi tahle nepomohla, doktor by mi napsal jinou. Prý to je nějaký zánět a může se roznést i na jiná místa. Promašťování nepomáhalo. Ale jestli to máte stejné, nepoznám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.