Nejste přihlášen/a.
Ano, nebývá moc hustá a tak se na takové krémy používá spíše maskarpone a ten se může trochu naředit zakysanou smetanou. Co to máte za recept? Jedna vrstva pudingu, plát korpusu a druhá vstva má být jenom ta zakysaná smetana? Tak jestli ano, tak asi jedině použít plátkovou, nebo práškovou želatinu, tu napřed připravit podle návodu a pak zamíchat do té smetany. Ale budete muset čekat, než ta želatina smetanu ztuží. To je jediné, co mne tak napadlo.
To není normální, aby zakysaná smetana byla řídká.
Já ji mám hustou
Co do řídké?
Piškoty, kokos, ořechy, kakao...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.