Dobrý den, chci vařit vepřové vypecky, ale mám jen toto maso. Je to veprova krkovice bez kosti, chci se zeptat, to bílé je tlusté maso? Nebo to do toho mužů normálně nakrajet. Prosím o rady, děkuji.
Neznám tlusté maso. Maso je maso a tuk je tuk. Takže to, co je na obrázku, je dobře "prorostlé maso", není suché a není ani "samé sádlo". Patrně je to krkovice, v podstatě nejlepší maso, ze kterého se dá udělat kvalitní "krmě", rozuměj jídlo.
Výpečky se pečou. Už to slovo voní pečením. Málokteré vepřové maso se vaří. Bývá tučnější a proto se peče. Vaří se hovězí a drůbež. Pohledej si recept na netu a upeč podle něho.
Z té krkovice by byl dobrý guláš a segedýnský také.
slon
Musím oponovat - ovar z hovězího či drůbeže - fujky fujky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.