Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je za styl? Emo vs sceene lae

Od: winry* odpovědí: 3 změna:

Čauky!

Jsem tu s dalším dotazem*klik* Tentokrát otázka stylu. Několik spolužaček se mě ptá, jestli jsem Emo nebo sceene lae já vlastně ani nemám páru co to je. *hi* Vím že nějaké styly a spousta holek o sobě říká že je barbie a tak. No a já bych se chtěla mrknou jaké všechny styly jsou a třeba by se ki nějaký zalíbil...Nevíte kde ehnat odkaz nebo neznáte nějaké?*nevi*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

2x

Našla jsem tohle m.novinky.cz/...

Docela zajímavý, v tomhle jsem už kapánek mimo, takže bylo příjemný se něco dozvědět. Asi bych se přidala k scene, i když asi je lepší být prostě svá

wera*
hodnocení

0x

Vůbec to neber jako urážku,ale asi jsi ještě v takovým tom věku kdy si myslíš,že je dokonalost mít nějaký styl,ale to vůbec není pravda =o) Nejlepší je tohle vůbec neřešit nosit oblečení co se ti líbí a být sama sebou,protože to tě pak lidi víc vnímají (hlavně kluci) jako za zajímavější dívku než být nějaká ta barbie co nosí nejdražší růžový hadříky a je povrchní.Jinak o různých stylech se dočteš snad všude stačí do vyhledávače na seznamu napsat konkrétní styly a objeví se ti hlavně tolik blogů,že to ani nemá smysl číst =D*cteni*

schery*
hodnocení

0x

Já bych brala to -EMO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]