Nejste přihlášen/a.
Čauky!
Jsem tu s dalším dotazem Tentokrát otázka stylu. Několik spolužaček se mě ptá, jestli jsem Emo nebo sceene lae já vlastně ani nemám páru co to je.
 Tentokrát otázka stylu. Několik spolužaček se mě ptá, jestli jsem Emo nebo sceene lae já vlastně ani nemám páru co to je.  Vím že nějaké styly a spousta holek o sobě říká že je barbie a tak. No a já bych se chtěla mrknou jaké všechny styly jsou a třeba by se ki nějaký zalíbil...Nevíte kde ehnat odkaz nebo neznáte nějaké?
 Vím že nějaké styly a spousta holek o sobě říká že je barbie a tak. No a já bych se chtěla mrknou jaké všechny styly jsou a třeba by se ki nějaký zalíbil...Nevíte kde ehnat odkaz nebo neznáte nějaké?
Našla jsem tohle m.novinky.cz/...
Docela zajímavý, v tomhle jsem už kapánek mimo, takže bylo příjemný se něco dozvědět. Asi bych se přidala k scene, i když asi je lepší být prostě svá
Vůbec to neber jako urážku,ale asi jsi ještě v takovým tom věku kdy si myslíš,že je dokonalost mít nějaký styl,ale to vůbec není pravda =o) Nejlepší je tohle vůbec neřešit nosit oblečení co se ti líbí a být sama sebou,protože to tě pak lidi víc vnímají (hlavně kluci) jako za zajímavější dívku než být nějaká ta barbie co nosí nejdražší růžový hadříky a je povrchní.Jinak o různých stylech se dočteš snad všude stačí do vyhledávače na seznamu napsat konkrétní styly a objeví se ti hlavně tolik blogů,že to ani nemá smysl číst =D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.