Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak děláte pizzu

Od: kamilooo odpovědí: 14 změna:
Máte nějaké osvědčené těsto na pizzu? Už jsem jich pár zkoušel, ale nikdy to nebylo ono. Chtěl bych vyzkoušet i tvarohovou (60g mouka, 2 vejce, 250g tvarohu,olej), delal jste nekdo taky takovou? Diky za odpovedi!

 

 

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

lidus*
hodnocení

2x

Pizzu neděláme, máme-li chuť objednáme, vybereme jakou chceme do 1/2h kurýr teplou doveze, cena od 200 do 300 dražší nebereme.

 

hodnocení

2x
avatar gotrekzagary

Zásadně přes telefon. Nikdy není tak dobrá jako z pizzerie.

 

hodnocení

1x
avatar clayman

Tvarohová pizza je velkej level, ale do pravé to má hodně daleko. Obyčejná pizza = obyčejné kynuté těsto, žádná raketová věda. poradte.cz/...

 

ikebara
hodnocení

1x
Nejlepší recept na testo.

youtu.be/...
Dělat přesně podle návodu (řidší těsto ale tak to má být). Těsto roztáhnout a nechat vyskytnout na pečícím papíře před pomazání rajčatovou omáčkou. a péct na rozehřátém plechu na pečícím papíru při 260 + grill na 2. Pizzu nepreplacat ingrediencemi a ingredience zbavit přebytečné vody než se dá na pizzu.

 

kamilooo
hodnocení

acupofstyle.com/...
Něco na způsob tohoto

 

liska5
hodnocení

0x

V tomhle případě bych raději klasické koláče. Pokud naslano, tak použít sýry. Ty mají aspoň chuť.

Jestli nasladko, tak ještě do toho tvarohu pro chuť trochu cukru, strouhané citronové kůry i šťávy a vanilkový cukr. Aby nebyl moc tekutý, může se vmíchat trochu pudinkového prášku, rozinky, kokos...

 

joudic*
hodnocení

0x
musite koupit spravnou mouku, susene kvasnice, testo od ridkeho k vlacnemu a nechat kynout az do druheho dne, a taky protoze uz jsem vyzkousel vsechny syry, tak zeleny obal klasicky Madeland, vsechny ostatni i 2x drazsi nebo i mnohem tucnejsi jsou oproti maslovemu madelandu jak podrazka

 

krtek6
hodnocení

0x

já teď zkoušel Don Pepe z Kaufu...a dobrá...a jinak si koupím těsto a naplácám tam co chci...zatím jsem neměl reklamace, že nechutnala *smich*

 

hodnocení

0x
avatar geftgames

Můj moravské pizza recept

1, Udělat kvásek - 20g droždí (tj. půlka kostky) + žečka cukru + nekolek lžeček mléka

2, Kvásek do mikrovlnky cca 10 fteřen, pak nechat nekolek minut ve vypnuté mikrovlnce

3, 400g móky + špetka soli + vykynuté kvásek + voda (nebo mléko), vody tolek, aby to mělo hmotu těsta

4, Těsto cáknót olejem a rozetřít jej po povrchu, nechat kynót tak 20 min

5, Těsto rozválet na plech a nechat dokynót, mezitím přejít na bod 6,

6, Smíchat špetku soli + rajčatové protlak + bazalka + žečka oleje + trocho vody

7, Rajčatovó smíchaninu nechat několek minut vařit v malém odklopeném hrnci

8, Zapnót tróbu na 50°C a dát do ní těsto (bez rajčatové smíchaniny) tak na 10min

9, Vytáhnót těsto a dát na něj rajčatovó sméchaninu + na vrch sér Mozzarella di bufala. Žádné Eidam

10, Teplotu tróby zvéšit na 200-220°C a péct dokuť nezačnó kraje hnědnót

 

anonymni357
hodnocení

0x

Ja mam rad listove testo.Nejdrive propichane trochu zapecu,potom neco nahoru a dopecu.

 

hodnocení

0x
avatar babkazov

Také raději objednám třeba u Chachara. Občas, když čekám vnuka, upeču mu z listového těsta, mražené za 13kč u Hrušky, něco jako kapsu. Dám do ní všechno, co na pizzu patří. Nebo zabalím, nakráhím na cca 2cm řezy a upeču šneky.

 

hodnocení

0x
avatar naufrago

Tuhle: tchiboblog.cz/...

+ sugo z Lidlu, čerstvé žampiony, mozzarella strouhaná z Lidlu

Kdo ji ochutnal, ten si ji pochvaloval. Ale je fakt, že jsem recept dávala sestře, a ta říkala, že jí tak dobrá nevyšla. Přitom já ji dělala 3x, pokaždé z jiné mouky i kvasnic, jiná délka kynutí, jednou mi dokonce nevyzbyla hladká, tak jsem dala část celozrnné... a vždycky prvotřídní.

 

kamil2
hodnocení

0x
Na 1 pizzu 200g hladké mouky
1 kvasnice
Sůl
Vlažná voda
Olivový olej

 

senior
hodnocení

0x

Zrovna včera jsem četla článek o nejlepší pizze v Nuslích.

" Nejdřív to byla katastrofa. Trvalo mi půl roku, než jsem upekl pizzu, která by chutnala a vypadala obstojně.

Těsto odpočívá i 48 hodin a je to věda.

Inspirujte se, pizzu nyní nedělám, ale zaujalo mě to.

magazin.aktualne.cz/...

V krámku Mozzarellart jsem byla dvakrát a doporučuji, pokoukáníčko. Jak v Itálii.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]