Nejste přihlášen/a.
Ahojte.
Nejraději používám jahody mražené, ty vydrží na dortu opravdu dlouho a ve velmi pěkném vzhledu.
Z konzervy ne, ty jsou rozblemtané
Používám směs. Mám v mrazáku půlky meruněk, jahody, náš bílý rybíz a vlastnoručně nasbírané borůvky. Tvary jsou zachovány, barvy lepší, než z kompotu, třeba jahody z kompotu nejsou tak pěkné na pohled, jako zamražené.
Navrch želatinu, bílou nebo červenou. Můžete si udělat i žlutou, oranžovou, tím, že do ní přidáte nějaký džus. Jaga.
Dobrý den, dobrý je piškotový korpus, nahoru půlky kompotovaných meruněk, zalít želatinou a ozdobit šlehačkou. Zdravím!
K chuti mraženého ovoce: Pokud máte vlastní zmrazené ovoce, neváhejte, dejte to na dort. A je pravděpodobné, že koupené mražené ovoce bude chutnější než v tuto dobu koupené čerstvé. Protože se zmrazují přebytky v době sklizně. Jen asi dvakrát jsem koupila v zimních a prvních jarních měsících čerstvé jahody. Nebyly dobré. Scházela jim právě ta jahodová chuť. Jsou to nějaké skleníkové výpěstky. Vypadá to jako jahody, nechutná to jako jahody. Konkrétně u těch jahod bych v tuto dobu osobně rozhodně raději koupila zmrazené než čerstvé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.