Nejste přihlášen/a.
Ahoj!
Většina holek v mojí třídě (sekunda tj. 7.třída) měla/mají kluka. Jenom já sem ještě s nikým nechodila. Není to tak že by to pro mě byl nějaký trend ale ostatní na to mají, co je se mnou tedy špatě? Jak upoutat klučičí pozornost resp.jak někoho sbalit?
Ale ono to tak horké jistě nebude. Prostě si nějakýho kluka vymysli, třeba z prázdnin, kde jsi byla. Myslíš, že budeš mezi holkama ve třídě jediná? Většina z nich se jen chlubí, ale v duchu řeší stejný problém jako ty... Jo! A není to problém, je to jen mládí...
Strejc má pravdu. Určitě si holky taky vymýšlí... jestli tě to uklidní, taky jsem v sedmičce s žádným klukem nechodila (ani v osmičce), ani mé nej kámošky. Takže klid, přece nejsi ovce abys běžela pořád se stádem, ne? Počkej si, ono to na 100% příjde, dřív nebo pozděj..
doplněno 17.09.09 14:43:Určitě s tebou nic špatně není
V tomhle věku se snad řeší jiné věci ne?Na chození času dost,teď hlavně mít dobré kámošky a kámoše na pokec,a drby jak jde život...Určitě jsi něčím zajímavá,něco umíš víc než ostatní,tak to zkus využít,abys na sebe upozornila...já kdysi dávno ve škole klukům malovala výkresy,vždy jsme si to přehodili,když jsem měla hotovo.Ale tenkrát jsme povinně s klukem všechny holky seděly...Jo to už je dávno.
A chceš kluka jenom proto, že jak říkáš většina holek již měla, nebo chceš opravdu ty!? Ono se také lidem ve tvém věku nedá všechno věřit! Já jsem si třeba ještě v sedmé třídě hrál na vojáky.
Času habaděj sice máš,jak píše dráček,ale zase máš možnost v tvém věku zkoušet,co na kluky platí
,abys později věděla, jak právě nejvíce upoutáš pozornost...
Pro začátek si vyber nějakého fešáka ve škole a pokaždé,když se potkáte,tak se na něj usměj
...Třeba první týden...Druhý se s ním dej do řeči ...
Přeji hodně úspěchů v získávání seběvědomí ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.