Dobry den, mam dotaz co Vas asi celkem rozesmeje...ja jsem se aspon zasmala...Stavim se na vlastni nohy, bydleni je hra atd, sama peru...a chtela jsem si vyprat svuj novy vlneny svetrik, coz mi prislo celkem v pohode v pracce na wool program..30° no ale misto svetriku jsem vytahla neco, co je tak maximalne na me trimesicni synovce... Da se s tim jeste neco delat? Nejak to vytahnout...vyrovnat? cokoli? Bo si to muzu povesit na zed na dukaz sve tuposti? diky
odpovím Ti, jako by odpověděla moje stará teta : šmarjá svetr do pračky? to snád néé...tož to bude tak na ponožky dobré, včíl aby sis koupila svetr nový
Bohužel, sražená vlna nelze vrátit do původního stavu
KRIZE-Tak to jsem dopadla i já dala jsem svetr do pračky na peříčko a muže ho nosit moje malá neteř. Je tam silonova vlakna a ta se srazí s horkou vodou já se tak chechtala, ale na druhé straně mě to bylo lito byl to hezky svetr pamatuj si všechny svetry jedině prát v ruce. Je to jistota že to vydrží v pohodě.SO.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.