Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Používali jste pro kojence ohřívačku kojeneckých láhví a příkrmů?

Od: ola® odpovědí: 6 změna:

Prosím, používali jste pro kojence ohřívačku kojeneckých láhví a příkrmů? Jde to v tom ohřát rychle, nebo je to k ničemu a leželo Vám to, pak ve skříni?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Máme se ženou 5 dětí a takové veci jsme nepotrebovali a všichni to přežili

lidus*
hodnocení

2x

Dcera se narodila v r. 1982, nic podobného nebylo, nekojila jsem a ty věci neměla, vyrostla. Pro vnučky bylo vše a máte pravdu, že spousta zbytečností se nepoužila.

liska5
hodnocení

1x

Když bylo třeba, postavila jsem láhev s krmením na chvíli do většího hrnku s horkou vodou. Neměla jsem ani přebalovací pult, stačilo hodit igelit na postel..Prostě na to krátké období vůbec není třeba mnoha vymožeností. Zabírají místo a pak jsou k ničemu. I mikrovlnku nechci, na ohřev dětem je nevhodná.

pb®
hodnocení

0x
Nepoužívala, ale já jsem kojila,teplé mléko tedy bylo po ruce vždy. Ani sterilizátor lahví jsem neměla. Ono spousta vymožeností pro miminka pak vůbec nejsou potřeba.

futra
hodnocení

0x

Myslím ,že ji někde ještě mám ,ale moc jsem ji nepoužívala.Koupili mi ji tenkrát naši .

hodnocení

0x

Za nás je to zbytečnost jako spousta další věcí pro kojence. Brácha když byl malý (o 11let mladší) tak máma kojila pak byl jen feminar a sunar + kaše sunarka a děti normálně vyrostli,bez odsávaček mléka, ohřívače lahví, a dalších fičurin Když byla naše dcera malá resp. končila s plenami, tak se pomalu zabydlovali na trhu jednorázovky,na syna jsme už používali i "pamprsky".Jinak :za vše např dcera (31) musela mít přebalovací pult-použila jej jen asi 4x,zjistila, že je na nic a zabírá místo.Nosítka či batůžek? aby mohla s mimčem (nyní 5měs.) na prsou choditi nejen po bytě (dostala od kamarádky) použili jsme jednou na zkoušku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]