Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
proč z file opadává při smažení trojobal?
Děkuji.
Obaluji částečně rozmrzlé, pokud je ještě tuhé, ale trochu povolené. Osuším napřed papírovou utěrkou a nikdy obal neodpadává. Poklici nedávám.
Odpadává proto, že z filé se vylučuje při smažení voda. Občas je jí tam víc, než je záhodno.
Maso vyjmout z mrazáku, obalit a hned smažit. Žádné, ani sebemenší "povolování".
Může pomoci, že maso místo v mouce, obalíte ve škrobové moučce. Pak vajíčko a strouhanka. Škrob drží líp, než běžná mouka. Dělám to, když připravuji řízek Ondráš, prostě maso v bramboráku. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.