Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pečení pro zdravotníky

Od: marlena odpovědí: 12 změna:
Jelikož to zdravotnický personál nemá v této době lehké, jsou vyčerpaní na pokraji svých sil, ráda bych jim zpříjemnila den třeba tím, že bych něco napekla. Pekli jste už někdy pro ně někdy něco? Pokud ano, donesli jste to normálně do nemocnice na oddělení na vrátnici?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

6x
Nepekl, ale každý úterý, když jdu na covid-testy, jim tam něco s sebou vezmu. Naposledy karton Kinder mléčných řezů měli fakt radost jak malý děti. A mě ta jejich radost těší dvojnásob...

liska5
hodnocení

4x

Nápad je to dobrej a oni si to zaslouží, jenže bych postupovala, jako Jezevec. Něco v originál obalu. V době desinfekcí a respirátorů tam přinést něco, na co tvůrce dýchal a co zdobil a balil holýma rukama...To ne. Blbá doba.

Naše babička každé sestře koupila sáček pražených kešu oříšků. Jsou na energii, na nervy i k vínu doma...

joudic*
hodnocení

4x
zdravotnici to mozna nemaji lehke, ale je to jejich normalni prace, jen maji ted holt sezonu, ale maji plat, rodina ma kde bydlet a co jist, coz se zrovna o vsech rict neda... Cili nevim jestli jste si vybrala zrovna dobre komu pomahat, ale kdyz uz v tom jste, kdyztak mi tez neco prineste, mam od zacatku korony 2x vic prace nez obvykle, takze se taky nezastavim, dam si to do lednicky hned ke krevetam a lanyzum.

jenda22
hodnocení

2x

Znáte někoho z běžných lidí, kdo to má lehké? A co ti, co přišli o příjmy a propadli do chudoby? Ti nic?

marlena
hodnocení

Samozřejmě, zdravotníci jsou jedni z nich. Myslím si, že si to zaslouží

@Jenda22

Ach jooo Víte vůbec co je to CHUDOBA? Vy jste žádnou chudobu nikdy u nikoho neviděl a neuvidíte a tady už vubec ne.

Zvedněte zadek z českých končin opustte tady ten blahobyt ! a jedte se podívat do ruzných koutů světa at vidíte konečně co znamená CHUDOBA.Nebo si pročtěte historii.

Tady u nás máme k opravdové chudobě všichni hooodně daleko.

lidus*
hodnocení

2x

Chudáci nebozí, už když studovali věděli kam jdou. Je to jen jejich práce, nic víc. Zítra napečte kominíkovi, chudák v zimě, ve výšce.

marlena
hodnocení

Ještě jedna otázka, co jste pekli? Já upeču nejspíš něco trvanlivějšího jako bábovku, muffiny, perník, bublaninu, honzovky, brownies. Ale myslíte že bych mohla i něco jako řezy, větrníky, dort- což se musí sníst rychle.

hodnocení

0x

Jen aby to mohli vůbec přijmout. V dnešní době kdy už se lidi chovají jak pomatenci, může být také podezření, že jim to tam přinesl nějaký blázen a v dortech že je něco nebezpečného. Já si myslím, že to asi nebude povolené, aby přijímali potraviny od neznámých lidí. Něco jiného je, když si jídlo objednají, ale Vy jste úplně neznámý člověk a i když to Vy myslíte dobře, tak to z bezpečnostních důvodů ani nepřijmou.

marlena
hodnocení

Aha, nad tím jsem taky přemýšlela, ale slyšela jsem, že nějaký spolek z našeho města takto peče, tak jsem chtěla také pomoci. Ale máte pravdu, spolek je něco jiného než jeden cizí člověk

hodnocení

0x

Jednou chtely učitelky, kolegyně mojí kamarádky, něco napéct k maturitám a musely mít souhlas z hygieny, všechny musely mít zdravotní průkaz pro práci s potravinami a ještě musely mít odborný dohled, tj. aby někdo mel oprávnění podnikat v pekařství, bylo to tak komplikované, že se na to vyprdly.

marlena
hodnocení

Aha, děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]