Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstraneni gel laku - citlive slabe nehty

Od: lucie21 odpovědí: 1 změna:
Dobry den. Chtela jsem si pilnikem odstranit gel lak, ale nedokazala jsem odstranit vse protoze mam sve nehty velice slabe. Myslela jsem ze zbytek casem odpada, nebo pilnikem budu postupne odstranovat. Na vsech nehtech mam videt mistama primer od gel laku a mistama sve tenke nehty. Dnes jsem zkousela nehty namocit acetonem 25 min ale neslo nic odstranit. Vsechny nehty mam velice bolestive a uz nevim co mam delat. Pod zbylim primerem se mi nehty krabati a divne vybouleji. Uz se jich nemuzu ani dotknout aby to nebolelo. Dekuji za radu.
Odstraneni gel laku - citlive slabe nehty

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x
Už ty nehty nemuč a čekej až odrostou. Už žádné pilování ani aceton. Mazala bych je kalciovku, pantenolem nebo jiným krémem na podporu hojení. Pokud bolí, pak zalepit náplastí. Příště volit takový lak, který se nemusí odbrušovat. Třeba CND shellak nebo obyčejný lak na nehty, který vydrží sice dvy dny, ale neničí nehty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]