Nejste přihlášen/a.
Prosím poradte jak vařit brokolici,aby nezapáchal celý byt.
To s tím chlebem bych teda nezkoušela, chleba se přece rozmočí a nabalí se na tu brokolici a nebude to k jídlu. To asi zase nějaký chytrák nepřemýšlel. Takových hloupých rad je na internetu hodně. Dejte tam jen trochu celého, nebo drceného kmínu. A dává se i při vaření květáku. Kmín neutralizuje nejenom ten "zápach", ale někteří lidé se po květáku nadýmají a když do vody přidají ten kmín, tak ten tomu nadýmání celkem úspěšně zabrání.
Těžko zamezíte odéru při vaření brokolice.
Je to stejné jako například s vařením květáku nebo smažení bramboráku.
Po uvaření řádně vyvětrat
Po celou dobu vaření mám otevřené okno, zapnuté odsávání páry a zavřené všechny dveře vedoucí z kuchyně do vedlejších místností. Používám hodně kmínu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.