Může se mi někdo dostat přes sdílené soubory do mého Google účtu?
Od:bablicjana*odpovědí:7změna:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte, když se přihlásíte na vlastní google účet a sdílíte ve skupině nějakých lidí určité plány, soubory či prezentace, zda ti lidé následně nemají nějakým způsobem přístup k datům v mém účtu google a tím třeba i k mým soukromím datům v telefonu atd. Google účet mám propojený s mnoha zařízeními, proto by mě zajímalo zda má tím pádem tento člověk přístup ke všem informacím v zařízeních. Ptám se z důvodu, že si nedokáži vysvětlit, jakým jiným způsobem by lidé přišli k mým určitým věcem, které jsem s nimi nikdy nesdílela.
Zdielanie (share) sa nastavuje na kazdy subor alebo adresar. Teoreticky, omylom povolite namiesto suboru adresar a uvidia vsetko tam, urcite nie ale kontakty alebo kalendar alebo mail.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.