Dobrý den, chtěla bych se poradit Manžel mi lhal. Sice ne v ničem extra vážném, ale zalhal,protože se bál, že budu reagovat špatně. Udělal ale věc, u které ví, že to nemám ráda, proto se bál říct pravdu. Co mám dělat? Prozatím jsem ho ignorovala, čekám omluvu.. Lhát se nemá..
Tak samozřejmě záleží na tom, o co konkrétně jde. Udělal něco, o čem ví, že to nemám ráda... to je dost širokej pojem. Jinak bych se asi na tvém místě zachoval, kdyby namísto vanilkovýho stromečku do auta koupil kokosovej a jinak kdyby ojel sousedovic dceru...
Když se ješitně snažíš řešit prkotiny tak se nediv, že občas pro klid zalže. Pro každou blbost není třeba vyvolávat válku a dělat ze sebe důležitou! Radši úsměv, ne? To dokážeš? Určitě ano!
Píšete že o nic vážného se nejedná, ale manžel měl přesto strach, že budete "reagovat špatně" (zde je namístě otázka, zda byl ten strach odůvodněný a jak moc špatně v takových situacích reagujete). Pokud např. máte sklon kvůli hloupostem vyvádět, nedivte se, že Vám občas bude někdo lhát. Na scény je málokdo zvědavý... Lhát se nemá, ale klid v rodině je také důležitý. Jestliže šlo opravdu o hloupost, řekněte manželovi, aby s Vámi příště jednal na rovinu. Vy sama ale také reagujte přiměřeně (a drobné nedostatky přecházejte).
Nemůžeme se k tomu vyjádřit, když nevíme, co manžel proved. Co to znamená, že se bojí, že budete reagovat špatně. Jste hysterická, bijete ho? Nebo provedl něco strašného a bojí se, že podáte žádost o rozvod? Když to není nic extra vážného, proč se tím vůbec zaobíráte?
Dobrý den. Důvěra ve vztahu a komunikace je důležitá. Ignorací nedosáhnete ničeho. Promluvte si spolu o svých pocitech v klidu. Pokud nešlo o nic extra vážného, tak to zbytečně nehroťte.
Na lhani je nejhorsi lhani do kapsy.Lzou skoro vsichni,jen si to nepriznaji a hledaji chyby na druhych.Jak by se nemocnemu libilo,rici mu,ze vypada jak jednou nohou v hrobe?
Kdo nelze vubec,je psychopat a brzy tvrde narazi,lez je normalni soucast zivota!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.