Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevíte někdo, jak účinně vyvolat menstruaci bez pomoci lékaře? Díky
Ahoj. Například svařák z červeného vína a horká koupel k tomu, zabírají celkem spolehlivě...
doplněno 23.12.12 21:09: Já jsem se domnívala, že odpovídám ženě. A vysvětlila jsem si to tak, že hledá způsob, jak dostat menstr. o pár dnů dříve.. ..Pokud jsem otázce špatně porozuměla, pak se velmi omlouvám...
Je to stará babská rada...Naložit se do horké vody a dát si svařené víno...Krev se rozproudí rychleji a také se rychleji spustí...Tak jsem to alespoň slyšela vysvětlit. Vyzkoušela jsem, když jsem to potřebovala, a u mne to funfuje opravdu spolehlivě.
Víno ve vaně funguje...ale bacha neusni při tom :D. Jinak údajně funguje i vymačkaná šťáva z citronu (prý má velká dávka céčkem, nějaký vliv na funkci dělohy nebo co), ale to je taky spíš pověra, ale dokonce jsem to slyšela i od doktora kdysi na nějaké přednášce, že sice nechápe proč, ale u někoho to zabere...
Ale jakákoliv taková rada většinou funguje v případě, že menstruaci očekáváš třeba jen za pár dní ne někdy uprostřed cyklu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.