Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyvolání menstruace bez lékaře

Od: lenina11* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, nevíte někdo, jak účinně vyvolat menstruaci bez pomoci lékaře? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Uaaaau *dril* uaaaau *dril*uaaaau *dril* tak ted to musí valit*cteni*

hodnocení

0x

Ahoj. Například svařák z červeného vína a horká koupel k tomu, zabírají celkem spolehlivě...

doplněno 23.12.12 21:09:

Já jsem se domnívala, že odpovídám ženě. A vysvětlila jsem si to tak, že hledá způsob, jak dostat menstr. o pár dnů dříve.. ..Pokud jsem otázce špatně porozuměla, pak se velmi omlouvám...*zed*

doplněno 23.12.12 21:17:

Je to stará babská rada...Naložit se do horké vody a dát si svařené víno...Krev se rozproudí rychleji a také se rychleji spustí...Tak jsem to alespoň slyšela vysvětlit. Vyzkoušela jsem, když jsem to potřebovala, a u mne to funfuje opravdu spolehlivě.

kapko jak otěhotním *houpy*

ohneta*
Kapko a funguje to i u chlapů?
doplněno 23.12.12 21:13:

Nejspíš jde o ženu, ale to fakt funguje? To by mě teda nenapadlo :)

Já si dát svařák v horké vaně v sobotu tak em najedovanej do neděle do veíčra *blee*

gitta*
hodnocení

0x

Víno ve vaně funguje...ale bacha neusni při tom :D. Jinak údajně funguje i vymačkaná šťáva z citronu (prý má velká dávka céčkem, nějaký vliv na funkci dělohy nebo co), ale to je taky spíš pověra, ale dokonce jsem to slyšela i od doktora kdysi na nějaké přednášce, že sice nechápe proč, ale u někoho to zabere...

Ale jakákoliv taková rada většinou funguje v případě, že menstruaci očekáváš třeba jen za pár dní ne někdy uprostřed cyklu...

nu*
hodnocení

0x

Pokud jsi těhotná můžeš klidně čarovat, menstruace nebude:-P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]