Nejste přihlášen/a.
Proč něco tak důležitého jako věk, nenapíšeš už do dotazu? Pak se nediv odpovědím. Taky je dobré vědět, jestli nehubneš nebo nemáš naopak nadváhu, jestli se neléčíš se štítnou žlázou, příliš nesportuješ nebo nejsi chudokrevná... Třeba máš těsně před menses, že se zpozdí..
Jinak může to být chaos v hormonech právě související s nervama. Já osobně bych užívala kapky Gynex od Energy. Přečti si a posuď. A raději začít s o trochu menším počtem kapek.
Dobrý den, můj odhad (co také jiného učinit přes internet) je, že jde o příznaky těhotenství. Vyhledejte gynekologa - ten je studovaný a je od toho, aby to řešil (nikoliv internet). Zdravím!
citlivka - takže jenom srandičky? Proč jste věk neuvedla hned v dotazu? A jinak - ptejte se lékaře a ne internetu.
A co telefon? Ten dokážete použít mimo psaní na weby i k telefonování? Praktický lékař po telefonu s vaší kartou v ruce uvidí možnosti a doporučí. Pokud by nešlo telefonicky vyřešit, pozve si vás na prohlídku.
A jestli můžu, zeptám se vás, tazatelko: Když se mi zapne telefon, trvá to nějak dlouho, co mám dělat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.