Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest prsou na dotek a nedostavená ms

Od: citlivka odpovědí: 11 změna:
Mám bolest prsou a nedostavenou ms,nevíte čim to může být?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaseja
hodnocení

0x

Těhotenství

citlivka
hodnocení

Těhotná byt nemuhu,je mi 14 a půl *dril*
A kluka nemám...
liska5

Proč něco tak důležitého jako věk, nenapíšeš už do dotazu? Pak se nediv odpovědím. Taky je dobré vědět, jestli nehubneš nebo nemáš naopak nadváhu, jestli se neléčíš se štítnou žlázou, příliš nesportuješ nebo nejsi chudokrevná... Třeba máš těsně před menses, že se zpozdí..

Jinak může to být chaos v hormonech právě související s nervama. Já osobně bych užívala kapky Gynex od Energy. Přečti si a posuď. A raději začít s o trochu menším počtem kapek.

zaseja

"kluka nemám" ještě neznamená že nebyl sex

citlivka
hodnocení

Ani sex,nemám na to věk.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, můj odhad (co také jiného učinit přes internet) je, že jde o příznaky těhotenství. Vyhledejte gynekologa - ten je studovaný a je od toho, aby to řešil (nikoliv internet). Zdravím!

doplněno 03.03.21 10:45:

citlivka - takže jenom srandičky? Proč jste věk neuvedla hned v dotazu? A jinak - ptejte se lékaře a ne internetu.

citlivka
hodnocení

Nechápu proc bych si měla dělat strandu!
Nikdy jsem tu nebyla,tak asi nevim,že to je pro vás důlezitý?! Jinak samozdřejmě v něčím máte pravdu,doktor bude nejlepši,ale jako chtěla jsem tak zhruba co by to mohlo byt nez hnedka vyjizdět v téhle covidove době k doktoru.Hlavně jestli je to normálni nebo ne nebo je to vazné k doktorovi. *zmateny*

eman
hodnocení

0x
My to nevíme, ale lékař by to mohl vědět.

hodnocení

0x

A co telefon? Ten dokážete použít mimo psaní na weby i k telefonování? Praktický lékař po telefonu s vaší kartou v ruce uvidí možnosti a doporučí. Pokud by nešlo telefonicky vyřešit, pozve si vás na prohlídku.

A jestli můžu, zeptám se vás, tazatelko: Když se mi zapne telefon, trvá to nějak dlouho, co mám dělat?

hodnocení

0x

Zeptala bych se maminky. To bývá obvykle nejbližší člověk, který tazatelku pochopí a citlivě jí problém vysvětlí. A případně poradí, jak dál. Zvláště v intimních problémech bych si její rady cenila daleko víc, než názorů neznámých lidí. Jaga.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

to tak vypada ze svet bude mit dalsiho jezise krista

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]