Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nutrilon nebo sunar?

Od: lumpi* odpovědí: 12 změna:

chtela bych se zeptat co je lepsi,nutrilon nebo sunar?maminky co mate zkusenost prosim poradte.dekuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hella*
hodnocení

3x

Mám tři dcery, které byly od nejútlejšího věku na umělé stravě. První dcera před 9 lety měla Sunar a nemohla jsem si ho vynachválit, poté jsme změnily dětskou doktorku a byl mi u druhé dcery před 7 lety doporučen Nutrilon. Zkušenosti - jednoznačně výborné. Třetí, nyní 4-letá dcera, byla rovnou na Nutrilonu. Pokud tedy mám srovnávat, myslím si, že obě značky jsou si kvalitativně dost podobné a jediný výrazný rozdíl vidím v ceně. Čili pokud můžete, kupte Nutrilon, pokud se Vám zdá drahý, s klidným svědomím vezměte Sunar.

camelot*

Dobry vecer

Predne, at jde o Sunar, Bebu, Nutrilon nebo jina susena mleka urcena detem, kojencum podlehaji prisne kontrole a hodnoty danych prvku, vitaminu a slozeni musi byt jasne deklarovano nicmene.

Zaobiral bych se tremi mlecnymi vytivami a to jsou Sunar, Beba a Nutrilon. Je dokazano, ze Nutrilon vzkutku obsahuje latky ktere nejvice odpovidaji mleku materskemu, to ale je jasne nej, to je jasne, to vime ze. Beba i Sunar jsou rekl bych stejne dobre snaseny a nase zkusenost hovori jasne pro Nutrilon a Bebu, velmi se osvedcil Nutrilon. Sunar je dle nasich zkusenosti lepe snasen az pozdeji, nezacinal bych s nim.

Tot nase zkusenost, mejte jen same krasne radosti s miminkem, Camelot

paja*
hodnocení

1x

Chce to vyzkoušet, mě malý po Nutrilonu víc blinkal byl na něm od narození ,tak jsem najela na Beba a v pohodě,na Sunar jsem ho převedla až v roce. Jinak Nutrilon je už v porodnici doporučován jako nejlepší, ale měla jsem jich více variant i HA, protože malý měl reflux , ale neseděl mu, ale ten Sunar bych dala až po půl roce věku, nepíšete jak staré je vaše malé. Na Bebu jsem slyšela chválu od více lidí .

hodnocení

0x

Právě jsem se zeptal mamimy a říká že jednoznačně sunar.

lumpi*
hodnocení

no jo diky,ale predpokladam,ze sunar davala mamina tobe co?ted je jeho slozeni jine a proto se ptam*jasne*cemu dat prednost

nevím čemu nerozumíš, mám kolem sebe spoustu malých vnoučet, tak jsem se jen ujistil že to platí. Jak prý které dítě. Některé ho více blinkají.

doplněno 08.09.09 18:31:

myslím nutrilon*smich*

lumpi*
hodnocení

tak jo dik :)

hodnocení

0x

Určitě po zkušenost sunar,ale některé děti ho nesnáší.*slunce*

myse*
hodnocení

0x

Říká se, že Nutrilon, nevím, nemohu posoudit. Živila jsem děti mlékem Beba 1 a 2 - a mohu doporučit

Kamarádka má ted mimino a taky jedou na Bebu

borax*
hodnocení

0x

Pro novorozence a do půr roku jsem dávala nutrilon, byl mi doporučen jako nejlepší a mateřskému mléku nejbližší. Sunar až od 7 měsíců...

robirtsh*
hodnocení

0x

První dcera měla Bebu HA, v roce věku paní dr. říkala, že to asi mělo vliv na její odolnost, nebyla nemocná (tato pí dr.nechválila sebe - nedoporučila ji ona), neteř vyrostla na Nutrilonu.

Osobně myslím, že všechny značky Nutrilon, Beba, Hami i Sunar jsou kvalitní, osobně bych volila u miminečka Nutrilon či Bebu HA, u staršího dítka (pár měsíců) bych volila Hami či Sunar, bez obav.

durancea*
hodnocení

0x

My užívali Bebu HA, moje sestra Nutrilon, ale myslím, že dnes se Sunar přizpůsobil současným požadavkům na zdravou výživu, není to už to, co za nás. Miminečku bych dala Bebu nebo Nutrilon, staršímu (třeba 5 měsíců) klidně Sunar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]