Nejste přihlášen/a.
chtela bych se zeptat co je lepsi,nutrilon nebo sunar?maminky co mate zkusenost prosim poradte.dekuji
Mám tři dcery, které byly od nejútlejšího věku na umělé stravě. První dcera před 9 lety měla Sunar a nemohla jsem si ho vynachválit, poté jsme změnily dětskou doktorku a byl mi u druhé dcery před 7 lety doporučen Nutrilon. Zkušenosti - jednoznačně výborné. Třetí, nyní 4-letá dcera, byla rovnou na Nutrilonu. Pokud tedy mám srovnávat, myslím si, že obě značky jsou si kvalitativně dost podobné a jediný výrazný rozdíl vidím v ceně. Čili pokud můžete, kupte Nutrilon, pokud se Vám zdá drahý, s klidným svědomím vezměte Sunar.
Dobry vecer
Predne, at jde o Sunar, Bebu, Nutrilon nebo jina susena mleka urcena detem, kojencum podlehaji prisne kontrole a hodnoty danych prvku, vitaminu a slozeni musi byt jasne deklarovano nicmene.
Zaobiral bych se tremi mlecnymi vytivami a to jsou Sunar, Beba a Nutrilon. Je dokazano, ze Nutrilon vzkutku obsahuje latky ktere nejvice odpovidaji mleku materskemu, to ale je jasne nej, to je jasne, to vime ze. Beba i Sunar jsou rekl bych stejne dobre snaseny a nase zkusenost hovori jasne pro Nutrilon a Bebu, velmi se osvedcil Nutrilon. Sunar je dle nasich zkusenosti lepe snasen az pozdeji, nezacinal bych s nim.
Tot nase zkusenost, mejte jen same krasne radosti s miminkem, Camelot
Chce to vyzkoušet, mě malý po Nutrilonu víc blinkal byl na něm od narození ,tak jsem najela na Beba a v pohodě,na Sunar jsem ho převedla až v roce. Jinak Nutrilon je už v porodnici doporučován jako nejlepší, ale měla jsem jich více variant i HA, protože malý měl reflux , ale neseděl mu, ale ten Sunar bych dala až po půl roce věku, nepíšete jak staré je vaše malé. Na Bebu jsem slyšela chválu od více lidí .
no jo diky,ale predpokladam,ze sunar davala mamina tobe co?ted je jeho slozeni jine a proto se ptamcemu dat prednost
První dcera měla Bebu HA, v roce věku paní dr. říkala, že to asi mělo vliv na její odolnost, nebyla nemocná (tato pí dr.nechválila sebe - nedoporučila ji ona), neteř vyrostla na Nutrilonu.
Osobně myslím, že všechny značky Nutrilon, Beba, Hami i Sunar jsou kvalitní, osobně bych volila u miminečka Nutrilon či Bebu HA, u staršího dítka (pár měsíců) bych volila Hami či Sunar, bez obav.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.