Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jogurty s vysokým obsahem bílkovin

Od: al odpovědí: 8 změna:
Jaké jogurty byste mi doporučili? Když je ve slevě, kupuji řecký jogurt nebo skyry. Znáte ještě nějaké, co mají nejméně 7gB/100g. Děkuji za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Osobně mám rád z jogurtů Jogurt Hollandia, ale ta má jen 3,7% bílkovin, ale když si tam nasypu ořechy (mandle jsou z 20% bílkoviny a arašídy mají dokonce 28%, vlaššák 18%), tak se % bílkovin o hodně zvýší.

al
hodnocení

Děkuji! Hollandia si občas také ráda kupuji

hodnocení

0x

Jen doplním, dejte si pozor na cholesterol. Některé jogurty s vysokým obsahem bílkovin mají bohužel také vyšší obsah nasycených mastných kyselin (ty nezdravé), které zvyšují špatný typ LDL cholesterolu. Řecké jogurty bývají tučnější, smetanové, právě s vyšší hodnotou nasycených mastných kyselin, nejsou proto zdravé pro každodenní stravování.

molly
hodnocení

0x
V Lidlu teď mají proteinové jogurty a pudingy 20gB/kelímek, stojí 20kč. Stejně tak mají v lahvičce pití Skyr a to má taky hodně. Ale ostatní složení neznám, moc tyto produkty nekupuji
motak
Aspon ten jogurt je hnus. Strašně umělá chuť a sladidlo acesulfam nebo taková podobná sracka..

sisin
hodnocení

0x

Já si kupuji normální jejich značkový Billa jogurt a do něj dávám konopné semínko, loupané. Je velice zdravé, působí na imunitu, na pleť, na mozek, má i dost bílkovin atd. viz odkaz. A je vynikající s kakaovými boby /pokrutinky/, které nejsou nijak samostatně dobré, ale se kon. semínkem chutnají skvěle.

zdravezdravi.cz/...

joudic*
hodnocení

0x
Skyr, ale neni to primo jogurt
maylin*
To mate pravdu, ale na pohled je to skoro to same

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]