Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadí to,když se nemaluju?

Od: hk odpovědí: 12 změna:
Ahoj,
Je mi 13 a půl a nemaluju se vadí to?
Spolužačky se davno malují,ale já ne...nechci nevidím důvod se zatím malovat.
Jaky na to máte názor vy?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gazda*
hodnocení

6x
Ne nevadí to. Je to prospěšné. Do určitého věku je přirozená krása lepší. A později vždy jenom decentně. Omalovánka na obličeji je děs. :)

makk
hodnocení

5x

Naopak je to dobře.

hodnocení

5x
Případné kecy "chytrých" spolužaček, které vždy vědí, co je životně důležité dělat - vůbec neřeš. Buď přirozená bez omalovánek, pokud je Ti to příjemné. Mě se třeba vždy líbily "přírodní" holky. Ty jsou pořád stejné, zatímco nemálo zmalovaných "hezkých" holek je po odlíčení, jak strašák do zelí. Méně je mnohdy více, nic proti fintění slečen, ale když vidím patnáctku s centimetrovou vrstvou makeupu, musím se smát.

tobe
hodnocení

3x
Taky se nemaluju a to je mi 26. Jen občas řasenku, ale to už opravdu musí bejt. Ve 13 jsem se nemalovala vůbec. V klidu, jsi úplně normální :)

michalverner
hodnocení

2x
Mě tedy malování ve 13-ti normální nepřipadá.Ikdyž musím přiznat že se kolikrát člověk na ulici pobaví když vidí tu přehlídku klaunů různých věkových skupin.

liska5
hodnocení

1x

Jak se doba mění! ...

Když za nás přišla šestnáctiletá dívka do školy /gympl/ namalovaná, tak musela k umyvadlu a před celou třídou si to musela smýt. A to nebyly žádné jednorázové kapesníčky a ubrousky. Tak hrstma vody a látkovým kapesníkem..

Na odpolední čaje už jsme si ale uměly namalovat linky...

hodnocení

0x
Pokud ty sama nechceš,tak se nemaluj. Já se tedy ve tvých letech malovala,ale ne do školy. Jen když jsme někam jeli. Kolem osmnáctin jsem si začala dávat na oči jen řasenku a víc nic. Teď je mi třicet a občas mám den, kdy se namaluji více- pouziji ještě stíny,tužku a rtěnku. Když někam večer jdeme, tak se nalíčim trošku jinak. Výstředněji. Ale opravdu se ani teď moc nemaluji. Ale každý den řasenku- jsem blond a řasy nejsou vidět. Mám pocit, že být přirozene krásna je to nejlepší, co může holku a ženu potkat. Takže pokud ty sama nemáš potřebu- tak se nemaluj. Ale pokud jsi ještě nezačala,tak začni s péčí o pleť;)

hodnocení

0x

hk jestli jsi kluk, tak děláš jedině dobře že se nemaluješ. Spolužačky ať si dělají, co chtějí. U nás ve třídě se nemaloval žádný kluk a co se týká děvčat, tak jedna polovina se malovala a zbývající ne a vidím, že se nemalují ani v dospělosti. Je to tvůj styl a tvoje věc.

hodnocení

0x
Je to normalni.

hodnocení

0x

Ahoj. Jsi rozumná. Na líčení máš času dost. Pokud ho budeš někdy chtít vyzkoušet, tak s tím počkej, až ukončíš alespoň základní školu.

maylin*
hodnocení

0x
Já se začala malovat až před 16. narozeninami. Čím později, tím lépe!

hodnocení

0x

Jako mladá, asi v 16 letech jsem si koupila řasenku a stíny, hrdě jsem se namalovala a ve velmi krátké době se mi objevila tak hrozná vyrážka, že jsem nakonec musela na kožní a bylo pomalování. V tanečních nebo na ples jsem pak měla nějaké velmi šetrné přípravky , co mi lékařka poradila, ale jinak jsem se celý život nemalovala. Ne , že by se mi to nelíbilo, kolikrát jsem si jako dospělá něco koupila, vzala si prášek na alergii a namalovala se, ale za 2 dny jsem na to zapomněla a dál se nemalovala. Jinak bych na tvém místě s malováním počkala , nic nezmeškáš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]