Nejste přihlášen/a.
U nás dělá tento salát dcera a to takto: těstoviny, rajče, tuňák, kukuřice, majolka. Okurku nedává, protože se vždy v salátu rozblemcá. Tedy pokud se nejí hned čerstvý, ale co si budeme říkat, nejlepší je odleželý. Pak samozřejmě sůl a pepř.
Točeňák nikdy, pouze tuňák. Uzeniny v běžné síti nekupuji. Pouze salámy a vepřovky od Šprinců z Pochvalova. Objednávám toho více a různého. Také podporuji naše chovatele a výrobce.
Jinak do salátu dávám třeba i pórek na kolečka, nebo uvařím cizrnu, občas i oříšky kešu, lžičku cayenského pepře. V zimě na tenko pokrájenou červenou papriku.
Na zahradě mám polníček a roketu, jak vyraší tak medvědí česnek, kopřivu, bršlici, lístky fialek, sedmikrásek.
Vajíčka tam jsou také dobrá, ale já mám raději samotný vajíčkový salát.
Kukuřici nedávám, bojím se, aby nebyla geneticky upravená. Musela by se vybrat určitá značka.
Ani jogurt ani majonezu ani uzeninu.. Jen dobrý panenský olej ze semínek, nasekané kousky syrové zeleniny, jako papriku, pórek, na plátečky řapíkatý celer, olivy, nebo blanšírovaný hrášek, určitě rybky- sardinky či tuňák, případně opražené kousky hlívy n.žampionů. A pokaždé nějaké dobré koření, třeba bazalku a řeřichu nastříhanou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.