Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou větou se zeptat mámy na holení?

Od: dancaa odpovědí: 3 změna:

Dobrý den strašně moc bych vás chtěla poprosit o radu. Hrozně moc se mamky chci zeptat jestli se můžu holit (chlupy mám opravdu hoooodně vidět, chci jen podpaží a nohy, je mi 13 a menstruaci mám taky). A potřebuju poradit jakou otázkou se zeptat nebo jak se vás ptali třeba vaše děti. Předem moc děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Když se chci někoho na něco zeptat, použiji tzv. větu tázací.

liska5
hodnocení

0x

Já se neptala, v tom věku jsem si holila jen to, co koukalo u plavek. Ono totiž, jak se začne jednou a víc, tak už to budeš muset pořád a není to vůbec ideální. Chloupky často zarůstají a tvoří se vřídky. Jinak na podpaží se zeptej zcela normálně. Uvidíš, jak bude maminka reagovat. Každý má vztah s maminkou jiný.

hodnocení

0x

Zdravím. Zeptej se mamky jestli si můžeš koupit žiletky (nebo až půjde na nákup jestli by Ti nějaké nekoupila, abys měla své) Že by sis chtěla holit podpaží a nohy. Že Ti chlupy vadí a přijde Ti to nehygienické. Máma je také ženská a pochopí, že je Ti to nepříjemné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]