Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Už nějakou dobu mne láká koupit si tento přístroj. Ale není zrovna levný, investice kolem 3 tisíc. Vakuovačku mám, protřebuji jen ten přístroj, co se ponoří do hrnce. Všude na to čtu samou chválu, ale chválí to jen prodejci. Je moc málo recenzí od uživatelů. Máte to někdo doma a jak jste spokojení? A kterou značku máte? Mně to teda připadá hodně zajímavé, ale nejsem si jistá. Děkuji za případné odpovědi.
Samozřejmě, že jsem se v prvé řadě dívala na AliExpress. Ale jestliže je cena 80$, tak se bude na 100 % platit DPH a plus musíte zaplatit poště kolem 200 sovek za vyřízení. Takže Vás nakonec vyjde na 2.200-2.300 Kč a kdyby nedejbože nefungoval, tak se můžete jít klouzat, protože já bych to teda zpátky do Číny neposílala. Moc zdlouhavé, moc komplikované. A to nakupuji na AliExpress v jednom kuse. Ale tohle bych si teda neriskla. Proto jsem se rozhodla, že si raději pár stovek přidám. A navíc ten co se mi líbil, tak tam bylo ještě poštovné docela vysoké. Takže finální cena by byla kolem 100$ a v tom případě by se to nevyplatilo už vůbec. Ale díky za odpověď a jsem zvědavá, jak to teda u Vás dopadne, jestli si ho objednáte u nich,a jestli mi to napíšete. A ten, na který dáváte odkaz, ten červený, vyjde dokonce na 125$, takže to už se fakt nevyplatí.
A ještě dodám, že to je jasné, že to je všechno vyrobené v Číně a mají tam velký výběr, ne jako u nás. Jenom se mi to v tomto případě nezdá rozumné, protože to nevyjde o moc levněji. Nerozumím tomu, proč píšete, že jsou za třetinu ceny. Jak jste to myslel?
Nakonec při "listování"na ali jsem narazil na toto za tu cca třetinu. ale už nenapsal, moje chyba, omlouvám se...
Akce KONČÍ za jeden den a 12 hodin...
suzymon
Objednat z polska, a máte to bez poštovného a za 7 dní doma
cena cca... 1380kč
pardon francouzsky
Nejde mi to, když na kliknu, tak se mi objeví "dodavka nemožlivá". tak jak to mám teda udělat? Díky. A v tom mém francouzském to je to samé, nemožné dodání. Takže to nemůžu objednat.
Kovis, také děkuji. Já jsem si ten přístroj včera dávala do vyhledávače a Lidl mi "nevyskočil". Jenom Datart a asi tři jiní prodejci a všude byl teda hodně drahý. I přes 3 tisíce a víc. Sice mne napadlo se kouknout do Lidlu, ale nějak jsem to vytěsnila z hlavy. Kdybych si toho byla bývala všimla, tak jsem si to koupila u nich . Ale já se pak soustředila na ten AliExpress. No uvidíme jaký bude, jestli přijde opravdu za týden a jestli nebudu platit to DPH a poštu. S nakupováním z polských skladů AliExpressu, nemám zkušenosti.
Co máte za šporák? Stačí uplně na sprinko vařit na klasickém sporáku. Když budete mít teploty trochu víc, tak to vůbec nevadí, jen to ukrátí čas. Já tak vařím kachní prsa a holoubata. Nikdy nemám těch 60-80°C, ale trochu víc a rozdíl je v tom, že je to rychleji. A je to lahoda.
Floro, mám indukci a tohle bylo to první, co mne napadlo. Mohu také nařídit na nízký stupeň a vařit sous-vide v hrnci. Vyzkoušela jsem to a dávám Vám za pravdu, maso je fakt úplně jiné. Ale pak jsem si tom přístroji toho načetla víc a ono je to přece jenom trošičku jiné. Tam ta voda víří kolem dokola a způsob varu je nějak jiný. Já jsem sledovala video, jak se třeba dělá hedvábné kakaové máslo a s tím přístrojem to trvá celou noc a máslo pouze zpastovatí. Vyzkoušela jsem ten postup svou metodou, jak popisuji nahoře a máslo se úplně rozpustilo za dvě hodiny. A to jsem to měla na první stupeň ohřevu, na indukci. Takže něco bude jinak. A protože jsem takový milovník všelijakých kuchyňských přístrojů, tak jsem po tomhle zatoužila. No uvidím jak to bude fungovat. Určitě to sem napíšu.
Něco je jinak hlavně v tom, že na indukci, i na nejnižším stupni, je dno pořád dost horké. Jakási cirkulace vody probíhá i tady - teplejší stoupá nahoru, chladnější klesá. U vaření sous vide se drží teplota kus pod bodem varu vody a cirkulace je nucená, takže teplota je stejná v celém objemu.
jasně že označuji poslat z Polska a právě v tom momentě se mi objeví, že to nejde na mou adresu poslat. vůbec tomu nerozumím.Do košíku to hodím, ale když kliknu na zaplatit, nic se neděje, nejde to ani zaplatit.
Przedmiot nie jest dostępny, ponieważ sprzedający nie świadczy usług dostawy dla wybranego przez Ciebie adresu. tohle se mi objeví
Przedmiot nie jest dostępny, ponieważ sprzedający nie świadczy usług dostawy dla wybranego przez Ciebie adresu.
Color:
Red
Ships From:
Poland
Plug Type:
EU
US $62.68
US $179.10-65%
Dostępna ograniczona lic
Tak fakt nevím jak to mám udělat. V košíku to mám, ale nmůžu to objednat. Jak je možné, že Vám to jde? nejde mi to hlavy, poradí mi někdo? Navíc je tam napsáno že to není poslat do USA a já jsem v Čechách.
Nahoře vpravo si přepněte na koruny a třeba angličtinu (polštinu), dále barvu 4erná, rudá), z Polska, a zástrčku EU...
Nonek, díky, pomohlo to. Přepla jsem to na koruny a už to jde. Ale proč to teda nešlo předtím,když to je ten samý účet a ta samá adresa, tak tomu fakt nerozumím. Moc děkuji. Teď už toho nechám a budu si to pořádně prohlížet zítra ráno. A ještě dám vědět. Ještě mne napadlo, že já to mám v tom francozském prohlížeči nastavené na platbu v $ a systém si teda "myslí", že jsem v USA.
Tak hotovo, objednáno a zaplaceno. Tak teď jsem teda zvědavá, jak to dopadne. Jestli budu platit DPH, nebo ne a jestli to tady bude fakt za 7 dní. Oni jich už měli jenom 7 kusů a ten se mi opravdu líbil. Navíc měl velmi dobré recenze a hodně lidí už ho koupilo. Tak dám určitě vědět, jak to všechno dopadlo a ještě jednou děkuji. Taková blbost, stačilo to přepnout na ty koruny.
Tak vlastně měli 8 kusů, teď je tam 7, protože jsem jeden koupila. Já Vám opravdu oběma moc děkuji. Až to přijde, tak vyfotím a podám raport, jak to funguje. Mám velkou radost. Koupila jsem si ten červený.
Ano, má tuto možnost. Ale já chytrý telefon nemám, tak doufám, že ho budu moci ovládat i bez toho telefonu. Už se na něj moc těším. A koukla jsem se do Lídlu a tam jsou na tento způsob vaření a i na podobný přístroj recenze od lidí, co ho koupili a ti jsou všichni nadšení, tak jsem na to moc zvedavá.
Tak hlásímk, že mi právě dorazil ten přístroj. Objednáno 25 února večer a dnes, 2. března už ho mám doma. Bez cla. Na AliExpress nakupuji už skoro 5 let a tohle je úplně poprvé co jsem dostala zboží takovou bleskovou rychlostí. Odteď už budu hledat možnost nakupovat v Polském skladu. Zatím jsem nevyzkoušela, ale posílám foto. Jsem naprosto nadšená. Jdu to studovat. A velké díky těm, co mi poradili ten polský sklad.
Tak gratuluji a jsem rád že to došlo tak rychle a ať slouží k užitku.
Můžete zkusit i sklad v Německu nebo Francii, ale dodávka je delší.
Juraja, já už jsem se trochu dívala a je toho tam hodně, ale ne všechno. Bohužel. Teď právě hledám kde bych dokoupila tu plastovou nádobu, co se to v tom vaří. On musí být docela vysoký hrnec, 20cm a já žádný tak vysoký nemám. Ale už jsem to vykoumala a dala jsem tam takovou zarážku a už vařím kuře, ale není to ideální. Navíc prodávají takovou mřížku, kam se to jídlo zastrčí, aby neplavalo. Já jsem to kuře zatížila, ale tím pádem je sedí na dně a voda nemůže tak dobře cirkulovat. Tak si chci dokoupit tu nádobu. Tady za to zase chtějí majlant. Já jsem našla v Polsku za tisícovku celý ten set, nádobu na 11 L a tu mřížku. Z Číny by mne to sice vyšlo o něco levněji, ale zase budu muset dlouho čekat. Jinak ten přístroj fakt funguje jak popisují, voda cirkuluje kolem dokola a teplota je naprosto přesná. Já jsem to měřila externím teploměrem a fakt naprosto stejná teplota na obou přístrojích. A vůbec to neslyším. Na různých videích upozorňovali, že ta vrtule je hlučná. Já teda slyším jen slabé šumění.
Bohužel to máte pravdu že tam není všechno, ale jak zavedou DPH a Cllo tak zboží určitě přibude.
Víte že Alik má sklad i v Čr? a některé cetky už můžete objednávad zde, samozřejmě drahší a z poštovným.
Juraja, tak to raději ještě koupím co potřebuji, než to DPH a clo zavedou. Už jsem si tu nádobu objednala. Za tisícovku ji mám i s tím košem. Měli už poslední 4 kusy. Tady prodávají tu samou nádobu, ale bez toho koše za 1880 korun. Ten koš sám o sobě stojí kolem 6 stovek.
Juraja, ale tohle je obyčejná plastová krabice s víkem, těch mám doma dost a jsou výborné. Já v nich skladuji ořechy, sušenky a cukroví. Na to vaření sous-vide to je jiné. Já jsem také našla jeden e-shop, který prodával ty co potřebuji hodně levně, ale byl to nějaký překupník a nedaly se o něm najít žádné informace. A cena byla opravdu podezřele nízká. Kolem 3 stovek a všude, i na na AliExpress jsou kolem tisícovky. Ty jsou z potravinářského polykarbonátu a ve víku musí být otvor, aby se tam mohlo vložit to těleso. Tento jsem si včera objednala za tu samou cenu a plus k tomu mám i takovou nastavitelnou mřížku z nerezu, aby pytlík s potravinou neplaval nahoře, ale držel ve vodě. Objednadnala jsem také v Polsku, tak doufám, že to tady bude zrovna tak rychle, jako ten vařič. Pak vyfotím.
A teď jsem si rozklikla to video. Pán je šikovný a možná, že bych vyříznout ten otvor zvládla také, ale hlavní problém je v tom, že je nutná výška 20cm a kdybych sehnala tak vysokou, tak bude na velký objem vody a to já nepotřebuji. Jsem sama a vařím jen pro sebe. Takže to by se mi nevyplatilo, ohřívat hodinu 15 litrů vody, abych si uvařila dvě kuřecí stehýnka a porci zeleniny.
Koupila jsem tento. Včera měl 4 kusy, dnes už má jenom dva. Právě jsem se dívala a už ho expedoval, tak bych ho tady měla mít nejpozději začátkem příštího týdne, možná, že ještě v pátek tento týden.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.