Krásný den. Omlouvám se za takový dotaz, ale na internetu se pokaždé píše něco jiného je mi 21 let a s přítelem používáme ochranu (kondomy) nejsem si vědoma, že by nějaký prasknul, ovšem děláme to, ale občas výjimečně i bez kondomu. Já mám dostat v pátek menstruaci, ale nemám žádné bolení prsou, což pokaždé mám. Poslední dobou jsem emocionálně nestálá, rychle se naštvu, skoro vše mě rozbrečí (teď pořád). Mám chuť na divná jídla, jeden den jsem si musela jet pro kyselé okurky a mam hodně chuť na sladké (čokolády, oplatky). Mé otázky z ní, než si test udělám: Mohu být těhotná, ikdyž mě nedoprovází nevolnosti a bolení prsou?
To by nemělo být těhotenství. U toho právě to napětí v prsou je. Ty chutě přicházejí později. Určitě ne v době, když se právě nedostaví menses. Ty jsou až v druhé půli dalšího cyklu. A u toho fialová vulva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.