Máte, prosím, někdo zkušenost s děláním hranolek v horkovzdušné fritéze? Mám ji jako součást multifunkčního hrnce, ještě jsem to nezkoušela. Je mi jasné, že předsmažené (koupené) hranolky tam půjdou asi docela dobře, ale půjdou i domácí? Prostě jen brambory nakrájené na hranolky s trochou oleje? Nečekám že to bude jako z friťáku, ani to nepotřebuji. Běžně dělám hranolky/ameriky v troubě...
Dělám jen z domácích brambor, jen to trvá trošku déle, není poznat, že se nesmažily ve friťáku plném oleje. Jinak si zde do vyhledavače ( bílé políčko v pravo nahoře) zadejte "horkovzdušná fritéza " a máte počteníčko na týden.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.