Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hranolky - horkovzdušná fritéza

Od: milli odpovědí: 3 změna:
Máte, prosím, někdo zkušenost s děláním hranolek v horkovzdušné fritéze? Mám ji jako součást multifunkčního hrnce, ještě jsem to nezkoušela. Je mi jasné, že předsmažené (koupené) hranolky tam půjdou asi docela dobře, ale půjdou i domácí? Prostě jen brambory nakrájené na hranolky s trochou oleje? Nečekám že to bude jako z friťáku, ani to nepotřebuji. Běžně dělám hranolky/ameriky v troubě...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Půjde to bez problémů s troškou oleje. Ale velký vliv na výdledek má správná odruda brambor.

id
hodnocení

0x

Dělám jen z domácích brambor, jen to trvá trošku déle, není poznat, že se nesmažily ve friťáku plném oleje. Jinak si zde do vyhledavače ( bílé políčko v pravo nahoře) zadejte "horkovzdušná fritéza " a máte počteníčko na týden.

joudic*
hodnocení

0x
horkovzdusna friteza je mala horkovzdusna trouba, nic vic, nic min, s tim rozdilem, ze nepece prilis zespoda a zere min proudu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma horkovzdušná fritéza

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]