Nejste přihlášen/a.
Ahoj komunito. Doufám že se tady najde někdo kdo mi poradí jak se zapomenou na lidi co jsou homofóbové. Kolem sebe tihle lidí mám hodně. Bojí se o to že to se mnou nedopadne dobře. Jo a je mi 15 a jsem lesba. Potřebovala bych tady pomoc. Dofoum že se tady nenajdou nějaký lidi co odsuzujou LGBT komunitu.
V 15 ještě nevíš, o co jde. Jsi nevyhraněná a hledáš se. Za tvoje pocity mohou hormony, které se do těla v období dospívání vyplavují nerovnoměrně, proto si tak mladí lidé nevědí se sebou rady a snaží se hledat jistotu, kde se dá (většinou by ji našli u chápajících rodičů, ale svět není ideální).
V 15 považuješ každou "lásku" za osudovou záležitost. V dospělosti, až se hormonálně srovnáš, teprve budeš schopná si svoji orientaci správně uvědomit. Poradila bych: kašli na to, bav se, nedělej kraviny a uč se, víc času a možností už nikdy mít nebudeš.
Ahoj nevím co myslíš tím že jsem ještě mladá a hormonálně nevyspělá. Ale už od 13 jsem lesba. mám krásn dvoulet vztah a jsem mega šťastná. Jsem šťastnější než s klukem. Ale děkuji za odpověď
Přírodě neporučíš... Prostě je to tak... Mé děti jsou naštěstí heteresexuální, ale i kdyby nebyli, tak bych je nezatracoval... Nadřazovat se jeden nad ruhým je základním principem člověka, bohužel nepěkným... Na druhou stranu proti LGBT komunitě nic nemá, mám i mnoho známých, jenom mi vadí, když se musí násilně a nepřirozeně zviditelňovat...
Nějak nevím, co za odpověď čekáš. Termín homofob se dnes užívá často i v situaci, kdy si člověk jen něco dovolí kriticky namítnout. Nicméně sexuální orientace je věc každého člověka, někdy je to třeba otázka pocitu, poblouznění, zejména ve tvém věku. Jak zde někdo psal, pokud mi to někdo nevnucuje, či nedělá z toho obrovské haló, plně to respektuji.
Jsem homofobní heterosexuál, o žádném problému nevím a proto necítím potřebu to normálně vytrubovat do světa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.