Nejste přihlášen/a.
Prosím, kde koupím v současné době dobrý mák, jakou značku? Jedno jestli mletý nebo nemletý. Koupila jsem před časem mák IBK a musela jsem to vyhodit. Vím, že do toho přidávají tech. mák. Chci si konečně upéct něco dobrého z máku. Poradte kde jste v poslední době sehnali dobrý mák?
Kupuji mletý v Penny /sáček 200 g/ se značkou Karlova koruna a je dobrý. Právě včera jsem z něj dělala makovník s citrónovou bílkovou polevou.
Vzpomínám, jak jsme si před lety pěstovali mák sami, na záhumenku. Dalo to dost práce, zvláště trhání makovic a vysypávání, ale byl to opravdu vynikající mák. Dodnes máme ve stodole ten čistící fukárek, už je na nic. Ale ráda na to vzpomínám. Člověk neměl čas se nudit a přemýšlet o hloupostech. Jaga.
Zítra jedu do města na odběr krve a tak jsem prohlížela letáky, co by se mi hodilo.
Našla jsem, že ten mák v Penny je VE STŘEDU 24. 2. v akci. Pozor - jenom jeden ten den! Akční cena je 24,90 Kč, zatímco ta běžná je 49,90 Kč. /za 200 g mletého/. To se vyplatí. Pokud máte Penny nablízku, ve středu vyzkoušejte.
Babojago, také jsme si vlastní mák pěstovali. Musím se usmívat tomu, jak píšete, že vysypávat mák z makovic bylo pracné a připomělo mi to, jak jsem každému doma dávala hromadu makovic k vysypávání, až mi jednou malá dcerka řekla, že by se mi vyplatilo mít vlastní malé kino, kde bych každému dala na klín hromadu makovic, aby je vyloupávali a zbůhdarma nečučeli jenom na ten film. Chtěla se totiž dívat na TV a mě připadalo, že se dá zvládat dobře obojí. Dík za milou připomínku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.