Nejste přihlášen/a.
Vaše dcera je při své výšce úplně normální a štíhlá. Jestli to chcete dopracovat na anorexii, tak ji v tom "podporujte", to bude "paráda". Ať se stravuje 5x denně a pořádně se hýbe a bude vše v nejlepším pořádku. Chůze, kterou zmiňujete je opravdu snad to nejlepší, co z pohybu může být...
Pětkrát denně jíst ne. Třikrát. Pohyb ano, ale na pneumatiku chůze nestačí. Pneumatika je většinou z příčiny ochablých břišních svalů. Chůze sice pohybem je, ale chtělo by to trošku něco intenzivnějšího.
Co člověk, to názor.
Já jsem kdysi kolem 40 let věku zhubla za půl roku 15 kg tím, že jsem začala jíst 5x denně.
Zdravím,
při takové výšce a váze určitě nemá pneumatiku, určitě je krásně štíhlá. Je dobře, že ji chcete podpořit, určitě ji neshazujte ve stylu "Ty máš boky, jsi kus ženský," mohla byste ji tím neskutečně uškodit, naopak jí říkejte, že jí to sluší. Pěstujte v ní vědomí, že je krásná.
Procházky stačí, přece jenom chůze je přirozený pohyb. Ať se podívá na Youtubě po nějakém cvičení na doma, třeba jí to chytne. Stačila by jenom podložka, ručník, něco, na čem může cvičit, to doma určitě máte. Místo činek může používat třeba láhve s vodou.
Počet jídel je individuální, někomu stačí jíst 3x, někdo jí 5x, ať zkusí obojí a časem zjistí, co ji vyhovuje víc. Ať se snaží jíst +- pravidelně, omezí sladké, smažené... I když v lázních (léčila jsem se skoliózou) jsme často měli třeba kousek štrúdlu ke svačině a i tak jsem tam tenkrát zhubla.
Hlavně dávejte pozor, ať nehubne až moc. Opakuju, že jsem moc ráda, že má ve vás dcera oporu a držím vám palce. Třeba zdravá strava chytne i vás
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.