Dostala jsem k vanocum uv-lampu. Poridila jsem si i vse potrebne k domaci modelazi,vcetne jednofazoveho gelu od firmy lion cosmetic. UV- lampa je jednozarivkova 9W, v navodu jsem se bohuzel nedocetla, jaka je doba potrebna k vytvrzeni gelu. Zkousela jsem 4minuty, ale uspechu jsem nedosahla i pres velmi tenkou vrstvu gelu. Prosim poradte mi,jaka je potrebna doba k vytvrzeni gelu u teto lampy nebo delam chybu nekde jinde? Dekuji, eda
ahoj taky delam nehty...mam sice více zářivkovou lampu, ale v podstate to funguje stejne. Je to zajimavé ze ti 4 minuty nestačily, obvykle stačí 2, ale taky dávám pro jistotu 4min a gel se pekně vytvrdí. Je taky možné, že žářivka je spatná, což se taky může stát, ale obvykle to poznáš tím, že začne blikat. Zkus dát 6 min, ale pokud ani tyto minuty nebudou stačit, je neco se zařivkou.
Reaguji na tvůj inzerát...Kosmetika lion je skutku dobrá, ale zřejmě si šla tam kde ti nedokázali poradit...k modelaci gelových nehtů musíš mít totiž další dva gely, takže dohromady tři. První fáze je tzv. základní, druhá fáze je tzv.tvarovací, a ta třetí tedy poslední je vyrovnávací a s leskem...Jinak co se týče tvrzení gelu je doopravdy 4 min. Poslední vrstva tzv. vyrovnávací se tvrdí pouze 2-3 min. jinak gel praská. Před nanešením gelu se samozhřejmě použije tzv. ULTRABOND, který slouží k tomu aby gel lépe přilnul...doufám, že jsem ti alespoň trošičku pomohla...
Kamarádka dostala tu samou lampu se základními gely a také má s tim problémy.Nejjednodušší je vrátit výrobky a pořídit kvalitnější.Dá se pořídit za velmi slušnou cenu,tak jestli to chcete řešit takhle,jsem ochotná poradit,jak za málo peněz,hodně muziky.Jo a není nutné mít 3druhy gelů,existují totiž i jednofázové gely.
Jestli byla ta lampa od TV Product tak tam schází Primer (je to desinfekce a odmašťovač).Moje přítelkyně měla ten samí problém a po použití PRIMERU drží hehty až 4 týdny.Doba vytvrzení kolem 15cti minut
marie*
ahoj koupila sem si taky uv lampu od tv products a taky my ten gel nechce stvrdnout i když se píše že za 4 minuty gely a vše sem dosrala v sadě tak nevím jestli to není tou lampou chytak na lidi kde se da sehnat ten primer a kdy se na náší děkuji
rradunka
Ahoj, nejlepší je, když lampu koupíš od nehtové firmy přímo. Já mám lampu za 2500,- a mám jí už 5 let a pořád je super, gel kup taky jinde. Pro začátek stačí Bellazi jednofázový cca za 400,-, ale pokud chceš lepší, tak Lion gel nebo Happy nails, ty drží opravdu všem a skvěle, pokud to uděláš dobře nejdřív musíš ale svůj nehet zbrousit jemně pilníkem přes celou plochu, aby v něm byly drážky a pak odmastit odmašťovačem, počkat až uschnou, nanést gel, vytvrdit, 4 min bohatě stačí, vyndat, zase odmastit a zapilovat jak potřebuješ, to je všechno. pak lakuješ. Pokud máš houbičku na nehty, tak před lakováním zbruš, pak bude nehet hladší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.